Πού βρίσκεται σήμερα ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

29 Απριλίου 2024, 8:02 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Ιησούς από τη Ναζαρέτ

Ο Ρόμπερτ Πάουελ έγινε γνωστός για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεοπτική μίνι σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» του 1977. Μάλιστα, αν κι έχουν κυκλοφορήσει πολλές σειρές και ταινίες για τον βίο και τα πάθη του Χριστού, ο Πάουελ παραμένει μέχρι και σήμερα, ο πιο διάσημος «Ιησούς».

Ο Πάουελ όμως, πέρα από τον ρόλο που τον έκανε διάσημο σε ολόκληρο τον κόσμο, γνώρισε επιτυχία και αναγνώριση από τους κριτικούς για περισσότερα από 40 χρόνια, καθώς υπήρξε κι ένας σπουδαίος ηθοποιός του θεάτρου. Άλλοι σημαντικοί ρόλοι του περιλαμβάνουν τον μυστικό πράκτορα Richard Hannay στην κινηματογραφική εκδοχή του 1978 του βιβλίου του John Buchan με τίτλο «The Thirty Nine Steps» και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Mahler» του Ken Russell.

Αν και οι δημόσιες εμφανίσεις του 79χρονου ηθοποιού είναι ελάχιστες, ο Πάουελ θα συμμετέχει τον Μάιο σε ένα αφιέρωμα στον Κάρολο Ντίκενς, που είναι κι ένας από τους αγαπημένους του Άγγλους συγγραφείς .

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Ρόμπερτ Πάουελ

Πού βρίσκεται σήμερα ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πιο συγκεκριμένα, ο Πάουελ θα παρουσιάσει στις 12 Μαΐου στο Beccles Public Hall & Theatre, τη συναρπαστική ζωή του Ντίκενς, μέσα από τα δικά του γραπτά και τις επιστολές του μαζί με εκείνες των φίλων και των συγχρόνων του.

Όπως έχει γίνει γνωστό από τη σελίδα του θεάτρου, ο ηθοποιός θα «ζωντανέψει» χαρακτήρες που αγαπήθηκαν παγκοσμίως, από τον κ. Πίκγουικ, τον κ. Μάικουμπερ και την κ. Νίκλεμπι, μέχρι την κ. Γκαμπ, τον Ουρία Χιπ και τον Σκρουτζ.

Πηγή

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.