Άγριο επεισόδιο στον Νοσοκομείο Χαλκίδας – Άνδρας μπήκε στα επείγοντα χωρίς μάσκα και τραβούσε βίντεο – “Σπάστε του το κινητό” φώναζαν οι γιατροί

8 Ιανουαρίου 2022
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Πανικός στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, μετά από επεισόδιο μεταξύ ενός άνδρα και του νοσηλευτικού προσωπικού το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, ο εν λόγω συνόδευε μια γυναίκα, η οποία είχε πόνους στο στομάχι, στα επείγοντα του Νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας, λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ της Πέμπτης μαζί με ακόμη μια γυναίκα.

Ο άνδρας, μην φορώντας μάσκα, μπήκε μέσα, με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη αναστάτωση αφού το προσωπικό του ζητούσε να βγεί εκτός. Εκείνος αρνούμενος να υπακούσει, έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο και άρχισε να βιντεοσκοπεί τους χώρους, το προσωπικό και τους ασθενείς, φωνάζοντας ότι θα το δημοσιεύσει στο διαδίκτυο.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ασφαλείας του Νοσοκομείου. Άτομα του προσωπικού φώναζαν “Σπάστε του το κινητό”, με την ασφάλεια να απαντάει ότι “δεν επιτρέπετε”, ενώ είχαν περιορίσει τον άνδρα ώστε να κρατήσουν τα στοιχεία του.

Εκείνος μόλις αντιλήφθηκε ότι κλήθηκε η Αστυνομία, αποχώρησε μαζί με την δεύτερη συνοδό, αφήνοντας στο Νοσοκομείο την δεύτερη κοπέλα ενώ λίγο αργότερα περιπολικό της Αστυνομίας βρέθηκε στο σημείο.

Διαβάστε Επίσης:

Γίνεται μέλος στην επίσημη κοινότητα του eviathema.gr στο VIBER ΕΥΒΟΙΑ ΒΗΜΑ ΖΟΥΜ ΝΕΑ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA για άμεση ενημέρωση

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο  GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάντε εγγραφή στο Κανάλι του eviathema.gr στο YOUTUBE EVIATHEMA για αποκλειστικά Βίντεο Ρεπορτάζ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.&lt

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.