Απόστολος Γκλέτσος: «Η μαγεία στο σεξ χάνεται όταν… » – ΒΙΝΤΕΟ

Απόστολος Γκλέτσος ήταν καλεσμένος στο Night Out

Ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν καλεσμένος στο Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η συνέντευξη άρχισαν και οι αυτοκριτικές ατάκες.

«Έχω πει και βλακείες, δεν είμαι ούτε ο πιο έξυπνος ούτε ο πιο καλός του κόσμου, και πράγματα που έχω πει έχω μετανιώσει. Δεν πιστεύω ότι είμαι πολύ έξυπνος. Είμαι μιας μέσης εξυπνάδας και παθαίνω και καμιά αναλαμπή» είπε αρχικά.

«Για ένα είμαι σίγουρος, ότι το δάχτυλο δεν το έχω βάλει ούτε τόσο στο μέλι» είπε για την πολιτική του καριέρα.

Έκανε μάλιστα αυστηρή αυτοκριτική στην καριέρα του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τον Δον Ζουάν τον έπαιξα τόσο φρικτά, τόσο επιφανειακά. Είναι ρολάρα και έπαιξα απαίσια, και πήρα όλη την παράσταση πάνω μου».

«Από το 1994 μου έχει γίνει πρόταση για τη Βουλή. Αν ο Κασσελάκης μου κάνει την πρόταση, θα το κάνω» ανέφερε.

Στο παιχνίδι που ακολούθησε, ο ηθοποιός δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει καθόλου να παντρευτεί ενώ για το κομμάτι της συντροφικότητας είπε:

«Πότε χάνεται η μαγεία στο σεξ; Όταν θα ακούσεις το καζανάκι και άλλους θορύβους. Ο καθένας στο σπιτάκι του!».

Όπως είπε είναι fake news ότι έκανε μπότοξ διότι όπως είπε φαίνεται πάρα πολύ αν κάνεις.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι έχει φάει «χυλόπιτα» από Ελληνίδα ηθοποιό, ότι δεν ψάχνει τα κινητά των συντρόφων του διότι ντρέπεται αλλά και ότι η ζήλια έχει να κάνει με την προσωπική ανασφάλεια του καθενός.

Μιλώντας για το πώς ξεκίνησε στην υποκριτική και δη στην τηλεόραση, είπε:

«Στο δεύτερο έτος της σχολής ζήτησε ο Μανουσάκης μαθητές για κομπαρσιλίκια. Ήθελε κάποιον να ανοίγει και να κλείνει μία πόρτα. Επειδή έκανα ότι σκουπίζω τα παπούτσια μου, ζήτησε να μου δώσουν δύο ατάκες. Στο 15ο επεισόδιο ήμουν συμπρωταγωνιστής».

Για το #Metoo ανέφερε: «Είμαι με τα θύματα 100%. Νομίζω ότι η κατάσταση έχει αλλάξει».

«Η κόρη μου σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες, είμαι σίγουρος ότι θα σε σκηνοθετήσει. Το τι αισθητική έχει, γνώσεις. Δεν μπορώ να συζητήσω μαζί της! Τι να συζητήσω; Για το παγκόσμιο θέατρο που έχει δει 50ο παραστάσεις στα 22 της; Αισθάνομαι αγράμματος. Δεν της έδωσα το στίγμα μου, γεννήθηκε με αυτό, είμαι βλάκας.

Φίλη μου είναι σίγουρα, κόρη μου είναι σίγουρα, η μάνα της έκανε τεστ DNA γιατί δεν της μοιάζει καθόλου!» είπε με χιούμορ

«Βοήθησαν όλοι να είμαι καλός πατέρας. Με τη μητέρα της χωρίσαμε όταν αισθανθήκαμε ότι μας τελείωσε και στους δύο ταυτόχρονα και αισθανθήκαμε ότι μας τελειώνει το ζευγάρι και είμαστε αδέλφια. Φαντάσου δυο αδέλφια με 4 γονείς να μεγαλώνουν ένα κοριτσάκι.

Μου έχει πει για κάτι που δεν έπρεπε να κάνω στην πολιτική. Μου είπε “μήπως πρέπει να μειώσεις λίγο τον χρόνο που μιλάς και να αυξήσεις τον χρόνο που ακούς;”».

«Οι σχέσεις με επηρέασαν τόσο όσο. Τίποτα δεν είναι για χόρταση» είπε στο τέλος.