Είδηση για: #

Υπήρξαν προβλήματα στη δεύτερη πρόβα για την Eurovision αποκαλύπτει η Μαρίνα Σάττι

4 Μαΐου 2024, 9:49 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Υπήρξαν προβλήματα στη δεύτερη πρόβα για την Eurovision αποκαλύπτει η Μαρίνα Σάττι

Για τη δεύτερη πρόβα που έκανε στο Μάλμε Arena για την Eurovision 2024, μίλησε η Μαρίνα Σάττι  εξηγώντας πως κατά τη διάρκεια κάποια πράγματα πήγαν στραβά.

Όπως είπε η τραγουδίστρια, είχε θέματα με τα παπούτσια της και τον ήχο, ενώ μίλησε και για τη χρήση μονοπλάνου, που επέλεξε η ελληνική αποστολή για τη σκηνική της παρουσία.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η ΕΡΤ, η Μαρίνα Σάττι είπε: «Στη δεύτερη πρόβα κάποια πράγματα πήγανε πάρα πολύ καλά με την κάμερα, εντάξει τώρα δεν έχει νόημα πια να το κρύβω, το ξέρετε όλοι ότι θα είναι μονοπλάνο αυτό που κάνουμε οπότε ο κάμεραμαν και η κάμερα είναι στην ουσία μέρος της χορογραφίας.

Οπότε ένας άνθρωπος που πρέπει στην ουσία να χορέψει μαζί μας και να μετρήσει να ακούσει αυτό τον στίχο και μετά να περπατάει, να γυρίσει γύρω γύρω από εμάς, να τρέξει, είναι αρκετά μια πρόκληση.

Σε σχέση με την πρώτη πρόβα πήγε πολύ καλύτερα αυτό χθες. Εντάξει εγώ είχα λίγο κάτι θέματα, γλιστρούσαν τα παπούτσια τέλος πάντων, αλλά βρήκαμε ένα τρόπο να το κάνουμε καλύτερα».

Το πρόβλημα που υπήρχε με τον ήχο

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε και για το πρόβλημα που αντιμετώπισαν με τον ήχο. Η ίδια είπε ότι είχαν δώσει μια σημείωση στη διοργάνωση, αλλά έγινε μια παρεξήγηση. «Με τον ήχο επίσης είχαμε κάποια θέματα, αλλά νομίζω ότι ξέρω γιατί έγινε αυτό, νομίζω ότι μία σημείωση που τους είχαμε δώσει στην πρώτη πρόβα κάπως παρεξηγήθηκε τέλος πάντων οπότε ελπίζω ότι αυτό το πράγμα θα φτιάξει μέχρι την γενική πρόβα που είναι μία μέρα την πριν τον ημιτελικό».

Για το μονοπλάνο, ανέφερε στη συνέχεια: «Εμείς κάνουμε κάθε μέρα πρόβες στο ξενοδοχείο. Είναι κάτι που συμβαίνει και φαίνεσαι για και δεν μπορείς να κρυφτείς γιατί είναι συνέχεια μια κάμερα μπροστά το πρόσωπό μου, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι το μαγικό. Ότι υπάρχει διαφάνεια σε όλα».

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.