Νέα Οδός

“Η φετινή έναρξη του σχολικού έτους βρίσκει 89 περισσότερους εκπαιδευτικούς στα δημοτικά σχολεία της Εύβοιας, σε σχέση με πέρυσι.”

21 Σεπτεμβρίου 2019
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Θανάσης Ζεμπίλης

Ο βουλευτής Εύβοιας Θανάσης Ζεμπίλης συναντήθηκε με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ευβοίας κ. Κωνσταντίνο Ζημιανίτη, με αντικείμενο της συνάντησης τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός στον εκπαιδευτικό τομέα. Κατά την διάρκεια της μακράς και διεξοδικής συζήτησης διαπιστώθηκε ότι με την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς η γενική εικόνα των σχολείων της Εύβοιας είναι σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. Ενδεικτικά, ήδη υπάρχουν 89 περισσότεροι εκπαιδευτικοί στα δημοτικά σχολεία του νομού, γεγονός που αποδεικνύει την μεγάλη βαρύτητα που έχει δοθεί στην κατάλληλη στελέχωση των σχολικών μονάδων και στην βελτίωση της υλικοτεχνικής υποδομής τους.

Αναμφίβολα όμως υπάρχουν αρκετά θέματα ακόμα τα οποία πρέπει να διευθετηθούν, έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι όλοι ο μαθητές θα μπορούν απρόσκοπτα να απολαμβάνουν ανώτατης ποιότητας εκπαίδευση. Ο κ. Ζεμπίλης δεσμεύτηκε ότι θα αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες προς αυτόν τον σκοπό, καθώς η Παιδεία αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

#tags:

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.