Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Τουριστικού, ενημερωτικού και Ιστορικού Οδηγού του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

touristikos28

Εξαιρετικό το κλίμα, στην παρουσίαση του νέου τουριστικού, ενημερωτικού και ιστορικού οδηγού του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων. Ένα πραγματικά εξαιρετικό στολίδι για την περιοχή, το οποίο ολοκληρώθηκε μετά από εντατική εθελοντική εργασία 1,5 χρόνου περίπου μιας ομάδας ατόμων.

Η εθελοντική αυτή ομάδα, ειδικών επιστημόνων, απαρτίζεται από τον Νικόλαο Καρατζά, ιστορικό – αρχαιολόγο, την Ιωάννα Μαντζώρου, φιλόλογο, την Νίκη Καραγκούνη Κοινωνιολόγου –Ανθρωπολόγου, τον Ανέστη Τσίρη, Ιστορικό – Αρχαιολόγο. Την ομάδα αυτή πλαισίωσαν με την βοήθεια τους αρκετοί ακόμη όπως ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπύρος Ραπτάκης και αρκετοί ντόπιοι που πρόσφερες χρήσιμες πληροφορίες.

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Ηρακλή Ψαχνών [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ]

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Αντιπεριφερειάρχες Γιώργος Κελαϊδίτης, Ηλίας Μπουρμάς, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Κωνσταντίνος Γαλάνης, ο Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κκ Χρυσόστομος, ο Αρχιμανδρίτης π. Ιωάννης Καραμούζης, ο π. Νικόλαος Δανέλης, ο αντιδήμαρχος Χαλκιδέων Ιωάννης Νέζης, η πρόεδρος της ΔΟΠΠΑΧ Ελένη Αϊδίνη, ο Δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπύρος Ραπτάκης, αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της ΤΚ Ψαχνών Μιχάλης Καλαβρής, ο Διευθυντής στο Υπουργείο Οικονομικών Γεώργιος Γεωργίου, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου Πολύκαρπος Καραμούζης, εκπρόσωποι συλλόγων της περιοχής και πλήθος κόσμου.

touristikos1 touristikos29 touristikos27 touristikos26 touristikos25 touristikos24 touristikos23 polykarpos touristikos22 touristikos21 touristikos20 touristikos19 touristikos18 mpourmas touristikos touristikos17 touristikos16 touristikos15 touristikos14 touristikos13 touristikos12 touristikos11 touristikos10 touristikos9 touristikos7 touristikos6 touristikos5 touristikos4 touristikos3 touristikos2