Τι εφαρμογές να κατεβάσω στο κινητό μου; 

23 Απριλίου 2024, 7:33 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Τι εφαρμογές να κατεβάσω στο κινητό μου; 

Αγοράσατε καινούριο κινητό και θέλετε να κατεβάσετε εφαρμογές; Ή έχετε ήδη κινητό και απλώς θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε κατεβασμένες τις απαραίτητες εφαρμογές; Η αλήθεια είναι πως το κινητό πλέον έχει γίνει ένα αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας και ένα πολύ καλό εργαλείο. Περνάμε πολύ χρόνο σε αυτό και θέλουμε να μας προσφέρει κάποια πράγματα. Επειδή λοιπόν λίγα είναι αυτά που μας προσφέρει από μόνο του, καλό είναι να κατεβάσουμε μερικές εφαρμογές.  

Κάποιες χρήσιμες εφαρμογές είναι: 

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης – Social media 

Ο άνθρωπος είχε την ανάγκη από πάντα να ανήκει σε ομάδες και να επικοινωνεί. Γι’ αυτό τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι από τις πρώτες εφαρμογές που κατεβάζουμε στο κινητό μας. Υπάρχουν φορές που είμαστε κουρασμένοι για έξοδο ή άρρωστοι αλλά έχουμε την ανάγκη να μιλήσουμε σε κάποιον φίλο ή συγγενή μας. Τα social media είναι εδώ για εμάς και μας βοηθούν να μηδενίσουμε τις αποστάσεις. 

Μουσική  

Είναι μια μορφή ψυχαγωγίας που οι περισσότεροι από εμάς την έχουμε ανάγκη σε καθημερινή βάση. Υπάρχουν διάφορες πλατφόρμες, συνδρομητικές και μη, που παρέχουν αυτή την υπηρεσία και μέσω από αυτές εμείς έχουμε την δυνατότητα να ακούσουμε ό,τι μουσική θέλουμε, όπου και αν βρισκόμαστε. 

Στοιχηματική  

Αν είστε από τους ανθρώπους που σας αρέσει να στοιχηματίζετε, κατεβάστε μια εφαρμογή stoixima ώστε να μπορείτε να παίζετε stoixima live. Έχετε τη δυνατότητα να παίξετε διάφορα παιχνίδια που τα συναντάτε και σε ένα καζίνο όπως ρουλέτα, πόκερ, φρουτάκια με ένα κλικ από το κινητό σας. 

Delivery 

Σας έχει τύχει να μην έχετε όρεξη να μιλήσετε στο τηλέφωνο ή απλώς να θέλετε να δείτε το μενού από ένα κατάστημα και να αποφασίσετε με την ησυχία σας; Γι’ αυτό λοιπόν δημιουργήθηκαν τα online delivery apps που θα βρείτε πολλά συνεργαζόμενα καταστήματα με φαγητό και όχι μόνο. Επιλέγετε το είδος φαγητού που έχετε όρεξη και βγαίνουν πολλές επιλογές καταστημάτων. Επίσης σας δίνουν ένα παραπάνω κίνητρο να παραγγείλετε ηλεκτρονικά διότι μαζεύετε πόντους και ίσως να πάρετε κάποια επόμενη παραγγελία δωρεάν.  

Τηλεοπτικές υπηρεσίες 

Κάποτε πηγαίναμε σε καταστήματα που είχαν dvd για να νοικιάσουμε μια ταινία να δούμε. Πλέον υπάρχουν συνδρομητικές εφαρμογές που παρέχουν αυτή την υπηρεσία. Πληρώνετε ένα μηνιαίο ποσό και έχετε την επιλογή να δείτε όσες ταινίες και σειρές θέλετε. 

Τραπεζικές υπηρεσίες 

Σίγουρα έχετε τραπεζικούς λογαριασμούς στην κατοχή σας και θέλετε να ξέρετε τι συμβαίνει με αυτούς. Οι εφαρμογές αυτές θα σας βοηθούν να διαχειρίζεστε τα χρήματα σας, τις συναλλαγές σας, να πληρώνετε με ευκολία από το κινητό σας και να «παγώσετε» απευθείας την κάρτα σας σε περίπτωση κλοπής. 

Αυτές είναι μερικές από τις δικές μας προτάσεις, εσείς μπορείτε να φτιάξετε την δική σας λίστα εφαρμογών ανάλογα με τις ανάγκες σας. 

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.