Νέα Οδός

Τον Μητροπολίτη Χαλκίδος επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Καλαβρής

15 Φεβρουαρίου 2023, 6:01 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Γιάννης Καλαβρής Μητροπολίτης Χαλκίδας

Τον Μητροπολίτη Χαλκίδος επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Καλαβρής. Ο κ. Καλαβρής μετά την επίσκεψη στον Μητροπολίτη δήλωσε :

«Είχα την τιμή να επισκεφθώ τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο εκκινώντας τον προεκλογικό μου αγώνα . Έχοντας αποφασίσει να πορευτώ και στον πολιτικό στίβο όπως και στην επαγγελματική και στην προσωπική μου ζωή , δηλαδή με αρχές , αξίες και ήθος, θεώρησα επιβεβλημένο να ζητήσω την ευχή του Σεβασμιότατου και τις συμβουλές του .

Αν και γνώριζα τον εξαίρετο χαρακτήρα του, το εύρος των γνώσεων του και την αγάπη του για τον άνθρωπο εντούτοις η επίσκεψη αυτή μου έδωσε τη δυνατότητα να γνωρίσω ακόμη καλύτερα την αμεσότητα , την καταδεκτικότητα , την απλότητα , και την πατρική του στοργή που με συγκίνησε, αλλά συγχρόνως μου έδωσε και δύναμη .

Ευχαριστώ από καρδιάς όχι μόνο για την δυνατότητα που μου έδωσε να συνομιλήσω μαζί του , αλλά και για τη θερμή , βαθιά ανθρώπινη στάση του, τις πατρικές ευχές και συμβουλές του, τα διδάγματα ζωής και τις ευχές του.»

Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.