Χαλκίδα Ευβοίας: Κλοπή από κατάστημα ΟΠΑΠ τα μεσάνυχτα – Μπούκαρε 44χρονος και βούτηξε τα λεφτά από το ταμείο

ΟΠΑΠ

Θύμα κλοπής έπεσε το βράδυ του Σαββάτου κατάστημα ΟΠΑΠ στο κέντρο της Χαλκίδας, όπου ο δράστης μπήκε και πήρε χρηματικό ποσό που βρήκε μέσα στην ταμειακή.

Λίγο μετά τις 1.15 τα ξημερώματα της Κυριακής, ένας 44χρονος δράστης βρήκε την ευκαιρία την ώρα που ο ιδιοκτήτης έκανε κάποιες εργασίες λίγο πριν το κλείσιμο να μπεί μέσα στο κατάστημα και να αφαιρέσει πόσο ύψους 700 περίπου ευρώ από την ταμειακή μηχανή.

Το eviathema.gr επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη, ο οποίος ανέφερε ότι την ώρα της κλοπής βρισκόταν στο πίσω μέρος του καταστήματος όταν διαπίστωσε από το κλειστό κύκλωμα κάμερας ότι κάποιος φορώντας μάσκα και καπέλο είχε μπεί μέσα στο κατάστημα.

Αστραπιαία βγήκε στον κεντρικό χώρο ώστε να τον σταματήσει όμως είχε ήδη αποχωρήσει παίρνοντας μαζί τα χρήματα. Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, έσπευσαν άμεσα στο σημείο ενώ ο ιδιοκτήτης μετέβει στο Αστυνομικό Τμήμα ώστε να καταθέσει μήνυση και να αναφέρει το γεγονός. Στο πλαίσιο άμεσης κινητοποίησης και επιστάμενων αναζητήσεων, ο 44χρονος εντοπίστηκε να βρίσκεται σε σημείο κοντά στο κατάστημα όπου συνελήφθη άμεσα και οδηγήθηκε στο ΑΤ επιστρέφοντας όλο το ποσό που είχε αφαιρέσει.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Καταγγελία αναγνώστη – Εικόνες ντροπής σε κεντρική οδό της Χαλκίδας: Μήνες ολόκληρους έχει να περάσει οδοκαθαριστής [ΒΙΝΤΕΟ]

Σοκ και δέος στην Νέα Αρτάκη – Ρομά πιάστηκαν στα χέρια στην αυλή του σπιτιού τους [ΒΙΝΤΕΟ]

Τροχαίο στα Λέπουρα Ευβοίας – Όχημα καρφώθηκε πάνω σε τοιχίο [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Ανάβαση Ριτσώνας: Τραυματισμός εργάτη μετά από πτώση – Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο