Στο πρώην Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων στο Βαθύ Αυλίδας ο Θανάσης Ζεμπίλης

Θανάσης Ζεμπίλης Βαθύ Αυλίδας

Θεωρώντας το υποχρέωση του, ο Θανάσης Ζεμπίλης επισκέφτηκε σήμερα το Παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία Ευβοίας στο Βαθύ Αυλίδας, προκειμένου να συζητήσει με τον Αντιπρόεδρο του ΚΚΠΠΣΕ κ. Περικλή Λουκά και τους εκπροσώπους των εργαζομένων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το παράρτημα.

Όπως ανάφεραν οι εργαζόμενοι στο Βουλευτή Ευβοίας, παρά την πρόοδο που έχει σημειωθεί σε ορισμένα ζητήματα, το πρώην Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων αντιμετωπίζει σοβαρά και διαχρονικά προβλήματα που δυσχεραίνουν την εύρυθμη λειτουργία του.

Ανάμεσα σε αυτά συζητήθηκαν το κτιριακό πρόβλημα και το μείζον θέμα της έλλειψης προσωπικού. Ο Θανάσης Ζεμπίλης δεσμεύτηκε να καταβάλει κάθε προσπάθεια για την επίλυση τους. Για το λόγο αυτό αμέσως μετά την επίσκεψη επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΔΣ κ Δημήτρη Δρακάκη.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη, ο Βουλευτής ευχήθηκε σε διοίκηση, προσωπικό και τρόφιμους για το Νέο Έτος, εκφράζοντας παράλληλα την ευγνωμοσύνη του στο προσωπικό για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλει υπό αντίξοες συνθήκες.

ζεμπιλης1

ζεμπιλης3 1

ζεμπιλης4