Είδηση για: #, #

Η Nissan στην κορυφή σε τρεις κατηγορίες οχημάτων

7 Ιουλίου 2020, 9:23 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ Στέφανος Σιμωτάς
Μελέτη Αρχικής Ποιότητας (IQS) της J.D. Power για το 2020.  H  J.D. Power μετράει την αρχική ποιότητα με βάση τον αριθμό των προβλημάτων που αντιμετωπίζονται ανά  100 οχήματα (PPH) κατά τη διάρκεια των πρώτων 90 ημερών ιδιοκτησίας, με την χαμηλότερη βαθμολογία να  αντικατοπτρίζει την υψηλότερη ποιότητα.
Συνολικά, το 2020, η Nissan κατέλαβε την 5η θέση μεταξύ των εμπορικών σημάτων μαζικής παραγωγής, πέντε βαθμούς μπροστά από τον μέσο όρο του κλάδου.

Δεν υπήρξε αναδιάρθρωση στο ΔΣ της ΕΠΣ – Παραίτηση του Αντώνη Παπαδάκη από μετά από 17 χρόνια αφοσιωμένης ενασχόλησης

Για το 2020, το Nissan Maxima, που κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Nissan στην Smyrna του Tennessee, ήταν το κορυφαίο μεγάλο αυτοκίνητο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά (με βαθμολογία 121 PPH). Το Nissan Murano, που παράγεται στο εργοστάσιο Canton της Nissan στο Mississippi, κατατάσσεται στην υψηλότερη θέση στην κατηγορία των Μεσαίων SUV (με 134 PPH). Το Nissan Armada, που κατασκευάζεται από την Nissan στην Ιαπωνία, κατέκτησε την κορυφαία διάκριση στην κατηγορία των Μεγάλων SUV (με 115 PPH).
«Έχουμε επικεντρωθεί στην προσφορά  συναρπαστικών οχημάτων στους πελάτες μας, σε όλο τον κόσμο, με έμφαση στην ποιότητα και τη χειροτεχνία που ανεβάζει ακόμα πιο ψηλά τα επίπεδα ικανοποίησής τους», δήλωσε ο Steve Marsh, ανώτερος αντιπρόεδρος στην παραγωγή και την εφοδιαστική αλυσίδα της Nissan North America Inc. “Η αρχική ποιότητα είναι μια σημαντική μέτρηση για την απόδοση της κατασκευαστικής ομάδας μας και η επιδίωξη της αριστείας σε όλη τη γκάμα της Nissan δεν σταματά ποτέ.”
Όμως τα καλά νέα για την Nissan, δεν σταματούν μόνο στα μοντέλα της.  Μια γραμμή συναρμολόγησης στο εργοστάσιο της Smyrna, της μεγαλύτερης μονάδας παραγωγής αυτοκινήτων  (σύμφωνα με τον όγκο παραγωγής) στη Βόρεια Αμερική, κατατάσσεται πέμπτη στην ποιοτική απόδοση μεταξύ των εγκαταστάσεων παραγωγής αυτοκινήτων της Βόρειας Αμερικής (μόνο 3 PPH από την κορυφαία θέση). Αυτή η γραμμή, παράγει τα SUV Rogue και Pathfinder  της Nissan.

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.