in ,

Δέρμα Beauty – Ιατρικό Κέντρο Δερματολογίας στα Ψαχνά Ευβοίας

dermabeauty Ιατρικό Κέντρο Δερματολογίας Σαπατίνας

Το Δέρμα Beauty αποτελεί ένα Ιατρικό Κέντρο Δερματολογίας το οποίο περιλαμβάνει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Εφαρμογών Laser, Αποτρίχωσης, Αντιμετώπιση των μυρμηγκιών και Κονδυλωμάτων, Θυλωμάτων, Δερμοαπόξεσης, Καθαρισμού Προσώπων, Αντιγήρανσης, Μάσκες Προσώπου, Μασάζ Προσώπου, Peeling, Botox, Υαλορουνικού και Μεσοθεραπείας.

Laser Αποτρίχωσης

Η έρευνα για νέες, αποτελεσματικότερες, μόνιμες και με λιγότερες ανεπιθύμητες ενέργειες μεθόδους κατέληξε τα τελευταία χρόνια στη χρήση των διαφόρων τύπων laser αποτρίχωσης. Η δράση των laser βασίζεται στην αρχή της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης, δηλαδή στην ειδική απορρόφηση φωτός ορισμένου μήκους κύματος από την τρίχα και μόνο, με σκοπό την καταστροφή της τρίχας χωρίς να παραβλαφθούν οι περιβάλλουσες την τρίχα δομές του δέρματος. Το φως απορροφάται μόνο από τη μελανίνη της τρίχας και μετατρέπεται σε θερμότητα και έτσι η τρίχα αποσυντίθεται και αποτρέπεται η εκ νέου ανάπτυξή της.

Μυρμηγκιά

Οι μυρμηγκιές είναι μια  ιογενής λοίμωξη στο ανώτερο στρώμα του δέρματος, που προκαλείται από ιούς του ανθρώπινου θηλώματος ή HPV. Όταν ο ιός εισβάλλει στο εξωτερικό στρώμα του δέρματος, συνήθως μέσω ενός μικροσκοπικού τραυματισμού, προκαλεί ταχεία ανάπτυξη των κυττάρων στο εξωτερικό στρώμα του δέρματος δημιουργώντας τις μυρμηγκιές.

Κοινή μυρμηγκία
Μυρμηγκιά των ποδιών
Ομαλές νεανικές μυρμηγκίες
Επίπεδη μυρμηγκία
Νηματοειδής μυρμηγκία
Μυρμηγκία των γεννητικών οργάνων
Διάσπαρτη μυρμηγκία

Η θεραπεία που θα ακολουθηθεί επιλέγεται με βάση την θέση των μυρμηγκιών, τα συμπτώματά σας και τις προτιμήσεις σας. Αυτές οι μέθοδοι χρησιμοποιούνται μερικές φορές σε συνδυασμό με θεραπείες στο σπίτι.

Botox

Η εφαρμογή του ΒΟΤΟΧ είναι η πιο δημοφιλής μη επεμβατική θεραπεία παγκοσμίως.

Η χημική ουσία Βουτυλινική Τοξίνη είναι η δραστική πρωτεΐνη που περιέχουν τα δυο εμπορικά σκευάσματα που κυκλοφορούν στη χώρα μας το ΒΟΤΟΧ και το DYSPORT.

Η βουτυλινική τοξίνη δρα στη νευρομυϊκή σύναψη εμποδίζοντας τη σύσπαση του μυός. Καταλαμβάνει τους υποδοχείς της ακετυλοχολίνης στις συνάψεις νεύρου – μυός και έτσι ενώ ο εγκέφαλος δίνει οδηγία στο μυ, η σύσπαση προσωρινά αναστέλλεται.

Ιδανική θεραπεία για ρυτίδες έκφρασης, δυναμικές ρυτίδες, όπως στο μέτωπο, γύρω από τα μάτια (πόδι χήνας).

Υαλουρονικό οξύ

Το Υαλουρονικό Οξύ αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις του εικοστού πρώτου αιώνα στην τομέα της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής  όσον αφορά την αντιμετώπιση των ρυτίδων, τη διόρθωση των ατελειών του προσώπου και την εξάλειψη των σημαδιών του χρόνου γενικότερα.

Το Υαλουρονικό οξύ είναι ένα ενέσιμο εμφύτευμα (tissue filler) που επιτρέπει στον Πλαστικό Χειρουργό να βελτιώσει ή και να τελειοποιήσει τα χαρακτηριστικά ενός προσώπου χωρίς χειρουργείο, με απόλυτη ασφάλεια, με ανώδυνο τρόπο και με ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας.

Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία είναι μία ιατρική μέθοδος, κατά την οποία εγχύουμε διάφορες ουσίες, όπως βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, ένζυμα και αμινοξέα, καθώς επίσης ομοιοπαθητικές και φαρμακευτικές ουσίες είτε ενδοεπιδερμιδικά, είτε ενδοδερμικά, μέσω μικρών, συχνών νυγμών στο δέρμα.

 

Ιατρικό Κέντρο Δερματολογίας Ψαχνά Ευβοίας Σαπατίνας

Υπεύθυνος του Κέντρου είναι ο Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και Αισθητικός Δερματολόγος Σαπατίνας Χρήστος και μπορείτε να το βρείτε στα Ψαχνά Ευβοίας, οδό Δημοκρίτου 5, 3ο Όροφο.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 697 719 8434

ΩΡΑΡΙΟ Λειτουργίας στο Ιατρείο στα Ψαχνά Ευβοίας: 
ΔΕΥΤΕΡΑ: 09:30-13:30 – ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ΤΡΙΤΗ: 09:30-13:30 – ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
TETAΡTH: 09:30-13:30 – ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ΠΕΜΠΤΗ: 09:30-13:30 – ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 09:30-13:30 – ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ: ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

Που βρίσκεται το Ιατρείο.

Μητσοτάκης Biden

Τα συγχαρητήρια του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Joe Biden για την Εκλογή του

Κουλοχέρης Ραπτάκης

Ανδρέας Κουλοχέρης: “οφείλουμε όλοι μαζί με ενότητα να κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα για την επόμενη ημέρα…”