Άγριο κράξιμο στη Δήμαρχο Βάκα από πολίτες της Χαλκίδας: Ενώ η χώρα βρίσκεται σε τριήμερο εθνικό πένθος εκείνη ανακοινώνει έργα

Βάκα

Από το ένα λάθος στο άλλο πάει η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα. Ενώ η Ελλάδα πενθεί ένα τραγικό γεγονός, όπου μάλιστα βγήκαν τραυματισμένοι και πολίτες του Δήμου Χαλκιδέων, εκείνη εκτός του ότι δεν έβγαλε μια ανακοίνωση συμπαράστασης προς εκείνους, ούτε καν ένα συλλυπητήριο μήνυμα για τα θύματα, αποφάσισε το πρωί του Σαββάτου να φωτογραφηθεί, χαμογελαστή ανακοινώνοντας την υπογραφή της σύμβασης του έργου για την  συντήρηση στο κόκκινο σπίτι.

Η ανακοίνωση δημοσιεύθηκε στην επίσημη σελίδα του Δήμου Χαλκιδέων και όπως ήταν φυσικό πολίτες του Δήμου Χαλκιδέων ξέσπασαν εναντίον της Δημάρχου.

Ένας από τους πολλούς χρήστες έγραψε το εξής σχόλιο: “Αισχος και είστε μόνο για τα πανηγύρια και τα καρναβάλια αλήτες δεν έχετε ούτε ένα ίχνος ανθρωπιάς μόνο η καρέκλα και το πόσα θα φάτε σας νοιάζει τόσα παιδιά κάηκαν και εσείς που είστε ?? Γιατί δεν βγάλατε μια δημοσίευση να μαζευτούμε όλοι στην πλατεία στη Χαλκίδα?? Μόνο σε πανηγύρι μαζεύετε?? Ε ναι σε πανηγύρι γιατί οικονοματε λεφτά εννοώ σε ένα τραγικό συμβάν κανένας… Ελάτε πάλι να ζητήσετε ψήφους με ανοιχτές αγκάλες…!!!”

Ένας ακόμη το εξής: “Έλεος!!! Δεν μπορείτε να περιμένετε τουλάχιστον από Δευτέρα να κάνετε τις δημοσιεύσεις; Εχετε ιδέα τι έχει συμβεί στα Τέμπη; Τι θα πάθετε αν δεν βγει μια μέρα δημοσίευση με φωτογραφία της κ. Βάκα; Πρέπει να την κάνετε ινφλουένσερ;”

Επίσης ένας άλλος: “Σήμερα είναι η 3η ημέρα του Τριήμερου Εθνικού πένθους…
Και ο δήμος Χαλκιδέων αντί να κάνει μια δημοσίευση συμπαράστασης έστω προς τους γονείς των παιδιών του δήμου μας που αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται…μας ενημερώνει για το Κόκκινο σπίτι..
Καμία σχετική δημοσίευση για την τραγωδία στα Τέμπη από την σελίδα του δήμου, αλλά και από όλους τους εκλεγμένους..
Καμία αναφορά, καμία δημοσίευση συμπόνοιας, καμία τοποθέτηση.Σαν να μην έγινε!!!!
Δηλαδή…οι εργασίες στο κόκκινο σπίτι έχουν για τον δήμο μεγαλύτερη αξία από την ανθρώπινη ζωή… Ειλικρινά έχω εκπλαγεί με την απάθειά σας και το πόσο αμέτοχοι μένετε σε όλη αυτή την πανελλαδική τραγωδία… Λυπάμαι…”

Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Θλίψη στην Χαλκίδα: Έφυγε από την ζωή ο 50χρονος Γιώργος Σωτηρίου

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ανείπωτο οικογενειακό δράμα στο τρένο του θανάτου – Σηκώθηκε να πάει σε άλλο βαγόνι για τουαλέτα και επέζησε, αλλά η γυναίκα του όχι…

Τροχαίο ατύχημα στην Χαλκίδα με τραυματισμό: ΙΧ καρφώθηκε στα φανάρια της Ληλαντίων [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Βόρεια Εύβοια: Διάρρηξη και κλοπή στο περιφερειακό ιατρείο στα Λουτρά Αιδηψού – Οι δράστες πήραν καρδιογράφο, λάπτοπ και κουτιά με χάπια [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Εύβοια: Έσπασε το αυτοκίνητο σε λακκούβα σε δρόμο της Χαλκίδας και έκανε μήνυση στο Δήμο