Χαλκίδα: «Είχαν καταλάβει ότι είμαι ξύπνια αλλά…» – Ανατριχιαστική η κατάθεση της 12χρονης

Χαλκίδα: «Είχαν καταλάβει ότι είμαι ξύπνια αλλά…» – Ανατριχιαστική η κατάθεση της 12χρονης

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η καταγγελία της 12χρονης στη Χαλκίδα, ότι η μητέρα της και ο σύντροφός της προχωρούσαν επανειλημμένα σε γενετήσιες πράξεις ενώπιόν της μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν.

Η ανήλικη περιέγραψε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας το μεσημέρι της Τρίτης (26/3) τις αρρωστημένες σκηνές που τελούνταν μπροστά της και όπως εξομολογήθηκε «όλο αυτό της προκαλεί ανατριχίλα και δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια».

Το παιδί προχώρησε στην καταγγελία, με την παρουσία παιδοψυχολόγου λόγω του νεαρού της ηλικίας του, αφού πρώτα απευθύνθηκε στη γιαγιά του και μαζί πήγαν στην αστυνομία.

Όπως είπε, όλα ξεκίνησαν τα περασμένα Χριστούγεννα και συνεχίστηκαν τους επόμενους μήνες. Η 12χρονη έμενε μαζί με τη μητέρα της στο σπίτι του 38χρονου, όπου και γίνονταν οι εν λόγω πράξεις από τους δύο ενήλικες.

Σε βάρος της μητέρας της και του συντρόφου της σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Η κατάθεση της 12χρονης

Το Live News παρουσιάζει ένα απόσπασμα από την κατάθεση της 12χρονης, η οποία είναι ανατριχιστική.

«Οι γονείς μου έχουν χωρίσει πρόσφατα. Περίπου έναν μήνα πριν, πήγα με την μαμά μου να μείνουμε στο σπίτι του συντρόφου της. Εμένα δεν μου άρεσε εκεί και περίμενα πώς και πώς να έρθει Σαββατοκύριακο για να πάω στον μπαμπά μου. Πριν πάμε στο σπίτι αυτό, υπήρχε ένα άλλο δωμάτιο δίπλα σε αυτό που μένουμε τώρα και εκεί πήγαινε η μαμά μου συνέχεια. Εκεί δεν υπήρχε άλλο κρεβάτι και κοιμηθήκαμε και οι 3 σε ένα κρεβάτι που υπήρχε εκεί», είπε αρχικά το παιδί.

Και πρόσθεσε: «Εγώ στην άκρη, η μαμά στη μέση και ο σύντροφός της στην άλλη άκρη. Νόμιζαν ότι κοιμόμουν. Αλλά εγώ δεν κοιμόμουν. Έγινε άλλες δύο φορές αυτό το πράγμα. Εγώ δεν είπα κάτι στη μαμά μου. Είχα βάλει το μαξιλάρι στα αυτιά και έκλεινα τα μάτια μου. Μάλλον είχαν καταλάβει ότι είμαι ξύπνια αλλά δεν φάνηκε να τους ενοχλεί. Όλο αυτό μου προκαλεί ανατριχίλα και δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια».

Χαλκίδα: Νέα στοιχεία από την καταγγελία 12χρονης ότι η μητέρα της και ο σύντροφος της προέβαιναν σε γενετήσιες πράξεις μπροστά της


Ποιον «βλέπουν» πίσω από την καταγγελία της 12χρονης

Η Μαίρη Καρλή, δικηγόρος της μητέρας, μίλησε στην εκπομπή και ανέφερε ότι «από τη διάσπαση του γάμου μέχρι σήμερα η μητέρα δεν διέμενε στην ίδια οικία με τον σύντροφο αλλά στην οικία της μητέρας της, της γιαγιά του παιδιού. Τώρα θα επισημοποιούνταν η σχέση τους και έτσι δύο βράδια διέμειναν μαζί. Διάβασα πως το ίδιο το παιδί λέει πως ανυπομονούσα να δει τον μπαμπά».

Στη συνέχεια, δήλωσε: «Υπάρχουν μηνύματα που το ίδιο το παιδί, λόγω της ενδοοικογενειακής βίας που έχει υποστεί καθώς έγιναν μπροστά τα μάτια του. Έστελνε το ίδιο το παιδί μηνύματα στον πατέρα και αρνούνταν να τον συναντήσει. Είναι μία υπόθεση που δεν μπορεί να δοθεί λογική εξήγηση για τη μεταστροφή του παιδιού. Η μητέρα το αρνείται το περιστατικό. Ο πατέρας είναι ήδη κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία και αναμένονται οι δίκες».