Χαμός στο συμβούλιο λογοδοσίας του Δήμου Χαλκιδέων: Διαγράφει τον Καραμούζη ο Γιώργος Σπύρου μετά το ατόπημα του να μην ενημερώσει για την ύπαρξη εξωδίκου

2 Μαΐου 2024, 5:52 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Διαγράφει τον Καραμούζη ο Γιώργος Σπύρου μετά το ατόπημα του να μην ενημερώσει για την ύπαρξη εξωδίκου

Σε διαγραφή από το Συνδυασμό «Άμεσα» του Πάνου Καραμούζη προχωρά ο επικεφαλής του συνδυασμού Γιώργος Σπύρου μετά την αψυχολόγητη και ανεξήγητη ενέργεια του Αντιπροέδρου του δημοτικού συμβουλίου Χαλκίδας που εκτελούσε χρέη προέδρου , να μην ενημερώσει τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης για την ύπαρξη εξωδίκου ώστε να μην συζητηθεί θέμα της συνεδρίασης λογοδοσίας του δήμου.

Ο Γιώργος Σπύρου εισήγαγε στο συμβούλιο λογοδοσίας τα ποσά διαφήμισης και προβολής που δίνονται από τη δημοτική αρχή σε μέσο ενημέρωσης της Χαλκίδας τα οποία είναι δυσανάλογα υψηλά σε σχέση με τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης.

“Όργιο” απευθείας αναθέσεων στον Δήμο Χαλκίδεων – Τι κόλπο βρήκε η Έλενα Βάκα για να πριμοδοτεί την κολλητή της blogger

Από την πλευρά του μέσου ενημέρωσης εστάλη ένα εξώδικο προς το προεδρείο την προηγούμενη ημέρα της συνεδρίασης ζητώντας να μην συζητηθεί στο συμβούλιο το συγκεκριμένο θέμα και γινόταν επίκληση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Χαμός στο συμβούλιο λογοδοσίας του Δήμου Χαλκιδέων
Χαμός στο συμβούλιο λογοδοσίας του Δήμου Χαλκιδέων: Διαγράφει τον Καραμούζη ο Γιώργος Σπύρου μετά το ατόπημα του να μην ενημερώσει για την ύπαρξη εξωδίκου 2

Ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εκλεγμένος με την παράταξη του Γιώργου Σπύρου ζήτησε τη γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου του δήμου Νίκου Κασαβέτη αλλά δεν ενημέρωσε τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης ο ποιος πληροφορήθηκε για το εξώδικο λίγο πριν τη συζήτηση του θέματος το οποίο τελικά ανεβλήθη για επόμενη συνεδρίαση.

Ανεξαρτήτως σε ποια παράταξη ανήκει ο κ Καραμούζης που αντικαθιστούσε τον πρόεδρο Δημήτρη Σέρα που απουσίαζε όφειλε να ενημερώσει έστω και προφορικά τον κ Σπύρου για την ύπαρξη αυτού του εξωδίκου ώστε να τροποποιούσε μέρη της ερώτησης του που άπτονταν προσωπικών δεδομένων. Αντί αυτού ο κ Καραμούζης αιφνιδίασε τον ερωτώντα δημοτικό σύμβουλο ο οποίος όμως τυγχάνει και επικεφαλής της παράταξης του.

Ο κ Σπύρου σεβόμενος τον ρόλο του αποχώρησε από το δημοτικό συμβούλιο διαμαρτυρόμενος γι’ αυτή την συμπεριφορά και συγκάλεσε τον συνδυασμό του για την διαγραφή του Πάνου Καραμούζη.

Όταν ολοκληρωθεί αυτή η διαγραφή ο κ Καραμούζης θα πρέπει να αντικατασταθεί και από το προεδρείο γιατί συμμετείχε ως μέλος της αντιπολίτευσης και θα παραμένει στο δημοτικό συμβούλιο ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.

Η διαγραφή του από τον κ Σπύρου προφανώς και ήταν μονόδρομος καθώς συμπεριφέρθηκε με ασέβεια απέναντι στον συνδυασμό της μείζονος αντιπολίτευσης και στην ίδια τη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου εφόσον όφειλε να ενημερώσει τον ερωτώντα πριν τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου!

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.