Δολοφονία στη Χαλκίδα: Τριήμερη προθεσμία ζήτησε η 39χρονη που αφαίρεσε τη ζωή του 43χρονου ξυλουργού

Δολοφονία στη Χαλκίδα: Τριήμερη προθεσμία ζήτησε η 39χρονη που αφαίρεσε τη ζωή του 43χρονου ξυλουργού

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Τριήμερη προθεσμία ζήτησε σήμερα το πρωί η κατηγορούμενη για το στυγερό έγκλημα που συνέβη το Σάββατο το πρωί στη Χαλκίδα με θύμα έναν 43χρονο επιπλοποιό από τα Λουκισια..

Η δράστης οδηγήθηκε με αυξημένα μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια Χαλκίδας γύρω στις 10 και 30 το πρωί της Κυριακής και εισήχθη στα δικαστήρια από την πίσω πόρτα και ενώ οι δημοσιογράφοι την περίμεναν στην κεντρική είσοδο.

Όπως ήταν αναμενόμενο ζήτησε τριήμερη προθεσμία και θα διαβεί ξανά την πόρτα του Ανακριτή την Τετάρτη στις 10 το πρωί..

Δολοφονία στη Χαλκίδα

Όλο το προηγούμενο βράδυ κατά την παραμονή της στα κρατητήρια της ασφάλειας Χαλκίδας δεν ήταν σε καλή ψυχική κατάσταση και δεν κατέστη δυνατόν να μιλήσει ούτε με τον δικηγόρο που την εκπροσωπεί .

Χαλκίδα: Τα τελευταία λεπτά του 43χρονου λίγο πριν την άγρια δολοφονία (Βίντεο ντοκουμέντο)

Το κλίμα ήταν βαρύ στο σπίτι του θύματος όπου από νωρίς συνέρρεαν συγγενείς και φίλοι προκειμένου να συμπαρασταθούν στην χήρα του θύματος.

Η δράστης έχει δύο ανήλικα παιδιά…

Δολοφονία στη Χαλκίδα - 43χρονος Βίντεο ντοκουμέντο

Φαίνεται ότι είχε εμμονή με το θύμα η οποία μεγιστοποιήθηκε το 2021 που ο 43χτονος νεμφευθηκε τη σύζυγό του…

Η 39 χρονη δράστης ήταν παντρεμένη με τον καλύτερο φίλο του θύματος..

Αυτή της όμως η εμμονή και η πίεση προς τον 43 χρόνο επιπλοποιό τον ανάγκασαν να φύγει από το χωριό του τα Λουκισια όπου είχε την επιχείρηση του και να μεινει με τη σύζυγό του στο διαμέρισμα της 28ης Οκτωβρίου στην Χαλκίδα..

Ο 43 χρόνος επιπλοποιος με τη σύζυγό του είχαν επισκεφτεί και τον δικηγόρο Θ.Ταρτη προκειμένου να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα κατά της 38χρονης όμως το θέμα τότε είχε διευθετηθεί εκτός δικαστηρίων..

Χαλκίδα: Ο Δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου που βρέθηκε μαχαιρωμένος έξω από το σπίτι του μιλά στο eviathema.gr “Το θύμα είχε έρθει να ζητήσει την βοήθεια μου…Τον παρακολουθούσε και τον εκτέλεσε μπροστά στα μάτια της γυναίκας του” – Ηχητικό