Έκπτωτος ο Δημόπουλος λόγω χρεών στο δήμο Ιστιαίας

20 Απριλίου 2024, 9:15 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Βασίλης Δημόπουλος

Με απόφαση του Συντονιστή της Περιφέρειας ο δημοτικός σύμβουλος Ιστιαίας Βασίλης Δημόπουλος τέθηκε εκτός δημοτικού συμβουλίου λόγω χρεών προς το Δήμο ..

Ο γνωστός για τις κόντρες του με το δήμαρχο Γιάννη Κοντζια δεν θα μετέχει πλέον στο δημοτικό συμβούλιο καθώς ο νόμος δίνει ξεκάθαρος και ορίζει ότι για να θέσει κάποιος υποψηφιότητα δεν θα πρέπει να έχει οφειλές στο δήμο που κατέρχεται υποψήφιος .

Δημοσιεύουμε την δισπιστωτικη πράξη

<<Διαπιστωτική πράξη αυτοδίκαιης έκπτωσης Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού από το αξίωμά του, λόγω οφειλών του BBσύμφωνα με το άρθρο 11 του ν. 4804/2021 (90 Α΄)>> έχει τίτλο σημερινή απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Στερεάς Ελλάδας & Θεσσαλίας που αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Ο Γενικός Γραμματέας αποφασίζει:

<<Την αυτοδίκαιη έκπτωση από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού κ. Δημόπουλου Βασιλείου του Χρήστου, διότι δεν έχει εξοφλήσει ή ρυθμίσει την οφειλή του άνω των τριακοσίων (300) ευρώ και κατέστη οφειλέτης προς τον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού μετά τις 02/01/2024, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 11 του Ν. 4804/2021, σε συνδυασμό με την αριθ. 1334/Α.Π. 110936/27.12.2023 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών.>>

Θα ακολουθήσει αντικατάσταση του με τον επόμενο υποψήφιο, από την ΔΕ Ιστιαίας, στον συνδυασμό <<για ένα δήμο πρότυπο>> της κας. Νταλιάνη και ορκωμοσία του.

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.