Επιμελητήριο Ευβοίας: Είναι πολλά τα λεφτά Γιάννη…

Χαλκίδα Νέα Επιμελητήριο Ευβοίας

Ανακοινώθηκε πρόσφατα ότι σύντομα θα πραγματοποιηθεί η φετινή Regatta από το Επιμελητήριο Ευβοίας. Μια διοργάνωση πλέον θεσμό για την τοπική τουριστική προβολή της Εύβοιας.

Την ίδια ώρα, όμως που οι επιχειρήσεις πλήττονται βάναυσα από την πανδημία και προσπαθούν να ορθοποδήσουν μέλη του ΔΣ του Επιμελητηρίου, πριν καν ξεκινήσει η διοργάνωση θέλησαν να επισκεφθούν το νησί της Σκύρου συγκεκριμένα για την προετοιμασία με έξοδα του Επιμελητηρίου.

Μετά τις δεσμεύσεις ποσών με υπογραφή του Προέδρου Γιάννη Γεροντίτη, για web camera 1000 ευρώ, για ανακινήσεις γραφείων κλπ νέες δεσμεύσεις ποσών έρχονται στην επιφάνεια μέσα από την Διαύγεια που αφορούν στην μεταφορά, διαμονή και αποζημίωση μελών του ΔΣ στην Σκύρο.

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι πρόκειται για ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών με τις ανοχές του Προέδρου.

Πιο συγκεκριμένα στις 21/05/2021 δημοσιεύεται στην Διαύγεια απόφαση του Προέδρου για δέσμευση ποσού ύψους 560 ευρώ με αιτιολογία :Έξοδα διανυκτέρευσης Μελών Δ.Σ. Επιμελητηρίου Ευβοίας στα πλαίσια μετακίνησης στην Σκύρο, 23-25/5/2021, για συναντήσεις με τοπικούς φορείς και τις Δημοτικές Αρχές στα πλαίσια προετοιμασίας της διοργάνωσης “ΝΗΣΟΣ ΕΥΒΟΙΑ REGGATA” . (ΑΔΑ ΩΑΡΥ469ΗΛΡ-2ΒΕ)

Την ίδια ημέρα δεύτερη απόφαση για δέσμευση ποσού ύψους 600 ευρώ με αιτιολογία: Οδοιπορικά έξοδα Μελών Δ.Σ. Επιμελητηρίου Ευβοίας στα πλαίσια μετακίνησης στην Σκύρο, 23-25/5/2021, για συναντήσεις με τοπικούς φορείς και τις Δημοτικές Αρχές στα πλαίσια προετοιμασίας της διοργάνωσης “ΝΗΣΟΣ ΕΥΒΟΙΑ REGGATA” . ( ΑΔΑ ΩΖΩΖ469ΗΛΡ-ΧΥ6 )

Επίσης την ίδια ημέρα τρίτη απόφαση για δέσμευση ποσού ύψους 320 ευρώ με αιτιολογία: Ημερήσια αποζημίωση Μελών Δ.Σ. Επιμελητηρίου Ευβοίας στα πλαίσια μετακίνησης στην Σκύρο, 23-25/5/2021, για συναντήσεις με τοπικούς φορείς και τις Δημοτικές Αρχές στα πλαίσια προετοιμασίας της διοργάνωσης “ΝΗΣΟΣ ΕΥΒΟΙΑ REGGATA” . ( ΑΔΑ Ψ0ΑΡ469ΗΛΡ-Β7Ρ )

Καθώς επίσης και μια τέταρτη απόφαση για δέσμευση ποσού ύψους 500 ευρώ με αιτιολογία:
Παράθεση γεύματος εργασίας, στις 24-5-2021, σε τοπικούς φορείς στην Σκύρο στα πλαίσια συναντήσεων κλιμακίου Επιμελητηρίου Ευβοίας για την προετοιμασία της διοργάνωσης “ΝΗΣΟΣ ΕΥΒΟΙΑ REGGATA”. (ΑΔΑ ΩΑΡΥ469ΗΛΡ-2ΒΕ )

Τα ερωτήματα που δημιουργούνται είναι αρκετά. Πως κρίθηκε αναγκαίο αρκετό καιρό πριν ξεκινήσει η Regatta να μεταβούν μέλη του ΔΣ στη Σκύρο για 3 ημέρες με έξοδα του Επιμελητηρίου. Από πότε τα μέλη παίρνουν ημερήσια αποζημίωση; Και από πότε όταν είσαι φιλοξενούμενος κάνεις εσύ το τραπέζι στους τοπικούς φορείς;

Το eviathema.gr επικοινώνησε με το Επιμελητήριο 2 φορές για τα συγκεκριμένα θέματα εδώ και αρκετές ημέρες, όμως κανένας αρμόδιος δεν έδωσε καμία απάντηση.

Γιάννης πίνει…Γιάννης Κερνάει…και άλλος Γιάννης απαντάει….

Ανατριχιαστικό έγκλημα στην Κατερίνη: Βρέθηκε καμένο πτώμα με κουκούλα στο κεφάλι και δεμένο πισθάγκωνα

Πανελλήνιες 2021: Θέματα και προτεινόμενες λύσεις των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων

Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων: Που θα γίνουν Rapid Test την Τετάρτη και την Πέμπτη

Αιδηψός: Συνελήφθη 55χρονος τα ξημερώματα να κυκλοφορεί με ναρκωτικά

Χαλκίδα Ευβοίας: Απόπειρα κλοπής σε Super Market – Άμεση η σύλληψη του Δράστη με το κράνος και την σύριγγα

Ερέτρια: Τραγική κατάληξη για ηλικιωμένη – Την βρήκε γείτονας λιπόθυμη μέσα στο σπίτι μετά από φωτιά στην κουζίνα [ΦΩΤΟ]

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο