Είδηση για: #,#

Εργατικό δυστύχημα στο Βασιλικό: Πραγματογνώμονας της εισαγγελίας βρέθηκε στο εργοστάσιο – Τι δήλωσε ο Δικηγόρος της οικογένειας στο eviathema.gr

10 Φεβρουαρίου 2024, 2:35 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Εργατικό δυστύχημα στο Βασιλικό Χαλκίδας

Πραγματογνώμονας ο οποίος διορίστηκε από την εισαγγελία, μετέβη το πρωί του Σαββάτου 10/02 στον χώρο του εργοστασίου στο Βασιλικό, όπου το μεσημέρι της Παρασκευής ο 53χρονος Ευάγγελος Παρλαμέντης έχασε την ζωή του την ώρα που εργαζόταν πέφτοντας από μεγάλο ύψος ενώ ένας ακόμη νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο τραυματισμένος με σκοπό να πραγματοποιήσει την αναπαράσταση για να προχωρήσει η έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Από την οικογένεια αναμένεται να ορισθεί επίσης τεχνικός σύμβουλος ώστε να γίνει και από την δική τους την πλευρά αντίστοιχη έκθεση για τις συνθήκες.

Ο Δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια του 53χρονου άνδρα που έχασε την ζωή του, Γιάννης Καλαβρής δήλωσε αποκλειστικά στο Eviathema.gr: “Δυστυχώς άλλο ένα ακόμη εργατικό δυστύχημα ήρθε να προστεθεί στον ιδιαίτερα μακρύ κατάλογο των εργατικών ατυχημάτων για φέτος. Ένας οικογενειάρχης έχασε άδικα τη ζωή του ενώ πήγε να κάνει τη δουλειά του. Η οικογένειά του θα παρασταθεί προς υποστήριξη της κατηγορίας κατά παντός υπεύθυνου για να αποκαλυφθεί τι έχει συμβεί, θα κάνουμε ότι είναι δυνατό με βάση το νόμο ώστε να παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη οι υπεύθυνοι αυτού του άδικου θανάτου.

Το περιστατικό

Το εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε εργοστάσιο στο Βασιλικό Χαλκίδας. Ήταν περίπου 13:00, όταν εντός του εργοστασίου υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες μια σκαλωσιά έπεσε με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ένας εργαζόμενος καθώς και να τραυματιστεί πολύ σοβαρά ένας ακόμη.

Ο άτυχος άνδρας με καταγωγή από την Ερέτρια κατοικούσε στην Αμάρυνθο και εργαζόταν ως ηλεκτρολόγος ενώ ήταν πατέρας τριών παιδιών.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς και δυνάμεις της αστυνομίας.

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.