Εύβοια: Άνοιξαν οι ουρανοί στα Ψαχνά [ΒΙΝΤΕΟ]

ΨΑΧΝΑ ΒΡΟΧΗ

Έντονη βροχόπτωση ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής 10-06 σε περιοχές της κεντρικής Εύβοιας όπως τα Ψαχνά.

Λίγο μετά τις 16.00 το απόγευμα “άνοιξαν” οι ουρανοί ρίχνοντας ποσότητα νερού ενώ σημειώθηκαν και βροντές όπως ήταν αναμενόμενο αφού υπήρξε προειδοποίηση από την ΕΜΥ για το ερχομό της κακοκαιρίας Genesis στην περιοχή.

Πολλές περιοχές της χώρας, κυρίως από το βόρειο Ιόνιο αλλά και τη βορειοδυτική και ηπειρωτική Ελλάδα, έχει ήδη πλήξει η κακοκαιρία Genesis, η οποία είναι σε πλήρη εξέλιξη. Μέσα στις επόμενες ώρες, οι βροχοπτώσεις θα μετατοπιστούν στα δυτικά – νοτιοδυτικά τμήματα της επικράτειας.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και ο Δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς αναφέροντας:

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία στον Δήμο μας την Παρασκευή 10 Ιουνίου από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 18:00 αναμένονται έντονες βροχοπτώσεις και πιθανόν κατά τόπους καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις. Για αυτό συνίσταται μεγάλη προσοχή απ’ όλους τους πολίτες. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της ΕΜΥ ο καιρός θα είναι άστατος και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος κατά τις πρωινές και πρώτες  μεσημβρινές ώρες.

Ο Δήμαρχος Διρφύων -Μεσσαπίων

Γεώργιος Ψαθάς

Πού θα βρέξει το Σάββατο

 

Καταιγίδες θα έχουμε και το Σάββατο σε αρκετές περιοχές της χώρας. Η κακοκαιρία θα «χτυπήσει την κεντρική και ανατολική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου Αιγαίου και βαθμιαία τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα επηρεαστεί πρόσκαιρα η Ήπειρος, η δυτική Μακεδονία, η Στερεά (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής) και η ανατολική Πελοπόννησος.

Δείτε Live την πορεία της κακοκαιρίας

ΕΚΤΑΚΤΟ: Με παρέμβαση Τσαπουρνιώτη στο Μέγαρο Μαξίμου αποτρέπεται το κλείσιμο της Εθνικής στην Λίμνη

Εύβοια: 66χρονη ξεψύχησε μέσα στην θάλασσα

Εύβοια: Τροχαίο με καραμπόλα στην Αμάρυνθο – Σφοδρή σύγκρουση των οχημάτων [ΦΩΤΟ]