Κύμη Ευβοίας: Rapid Test στο Γυμνάσιο και Λύκειο μετά από την εμφάνιση θετικών κρουσμάτων

Ψαχνά Ειδήσεις Drive Through Δημαρχείο

Σύμφωνα με ανακοίνωση Rapid Test θα διενεργηθούν την Παρασκευή 19/02 στο σχολικό συγκρότημα Κύμης Γυμνασίου Λυκείου Μετά την εμφάνιση θετικών κρουσμάτων στην Δημοτική Ενότητα Κύμη.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – ΤΩΡΑ: Ψυρρή: Εμπρηστική επίθεση σε γραφεία εταιρείας όπου ήταν μέτοχος η Μαρέβα Μητσοτάκη [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ]

Η ανακοίνωση:

Μετά την εμφάνιση θετικών κρουσμάτων στην Δημοτική Ενότητα Κύμης, σε επικοινωνία που είχε η Επιτροπή Περιορισμού Διασποράς Κορονοϊού Δήμου Κύμης Αλιβερίου με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κο Φάνη Σπανό και τον επικεφαλής της ομάδας διαχείρισης COVID-19 της Περιφέρειας κο Αγάλο Φωτόπουλο, αποφασίστηκε έλεγχος με τέστ ταχείας ανίχνευσης την Παρασκευή 19/2/2020 στο σχολικό συγκρότημα Κύμης Γυμνασίου Λυκείου.

Από τις 11:00 έως τις 14:00 θα γίνει στενευμένος έλεγχος στο μαθητικό και εκπαιδευτικό πληθυσμό. Από τις 14:00 έως και 17:00 θα πραγματοποιηθεί έλεγχος με τη μέθοδο Drive Through (έλεγχος μέσα στο αυτοκίνητο) στο γενικό πληθυσμό της περιοχής. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους ΑΜΚΑ ή Αστυνομική Ταυτότητα.

Γέωργιος Ζέρβας
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κύμης Αλιβερίου
Πρόεδρος Επιτροπής Περιορισμού Διασποράς Κορονοϊού

Αλέξανδρος Θεοδώρου
Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Κύμης

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο