Μπαρουτόξυλο – Καυσόξυλα, Pellet και Κάρβουνα στη Χαλκίδα σε οικονομικές τιμές και με δωρεάν παράδοση στο Σπίτι σας

truck

Η εταιρία Κωνσταντίνος Δ. Μπαρούτας & ΣΙΑ Ο.Ε. στην Χαλκίδα, ιδρύθηκε το 2006 και δραστηροποιείται στον καθαρισμό ζωικών και πτηνοτροφικών μονάδων καθώς και στην πώληση οργανικού λιπάσματος.

Το 2012 ιδρύθηκε το Μπαρούτοξυλο που ασχολείται με τον κλάδο των στερεών καυσίμων και συγκεκριμένα με τα καυσόξυλα, pellet ξύλου, μπριγκέτες και ξυλάνθρακα.

Η εταιρεία διαθέτει προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και πιστοποίησης εξασφαλίζοντας έτσι με συνέπεια την ειλικρινή συνεργασία και τις καλύτερες τιμές προς τους πελάτες της.

Η μεταφορά γίνεται με ιδιόκτητα φορτηγά, άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια.

Κατόπιν παραγγελίας η εταιρεία αναλαμβάνει την δωρεάν μεταφορά στην πόρτα σας.

Τα προϊόντα της εταιρείας Μπαρουτόξυλο είναι όλα Ελληνικά, από την Εύβοια αλλά και όλη την Ελλάδα.

baroutodadi

Καυσόξυλα Χαλκίδα

Η εταιρεία μας διαθέτει προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και πιστοποίησης εξασφαλίζοντας έτσι με συνέπεια την ειλικρινή συνεργασία και τις καλύτερες τιμές προς τους πελάτες της.  Σε ένα ιδιόκτητο χώρο με στεγασμένα καυσόξυλα πάντα ξερά και στεγνά σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα στα προϊόντα μας.

Ο πελάτης μας σε συνεννόηση μαζί μας, επιλέγει τα καυσόξυλα που ταιριάζουν στις δικές του ανάγκες. Το καυσόξυλο πρέπει να αποδίδει περισσότερο έτσι ώστε να πάρουμε την μέγιστη θερμότητα στον χώρο μας.

Είδη των καυσόξυλων

  • Πεύκο: Το πεύκο είναι ξύλο «ελαφρύ» που δίνει εξαιρετική φλόγα και καίγεται γρήγορα.
  • Δρυς: Το δρυς είναι και αυτό βραδύκαυστο όπως το πουρνάρι και η ελιά. Ιδανικό ξύλο για ανεβάσουμε τη θερμοκρασία στο χώρο μας.
  • Ελιά: Η ελιά είναι ξύλο «βαρύ» και βραδύκαυστο. Είναι το μοναδικό καυσόξυλο όπου για την καύση του χρησιμοποιούμε τον κορμό, αλλά και η ρίζα του. Θεωρείται ισάξιο καυσόξυλο μαζί με το πουρνάρι και το δρυς.
  • Οξιά: Η οξιά είναι ξύλο επίσης «ελαφρύ» που μας δίνει φλόγα και καίγεται εύκολα. Ανήκει στην ίδια κατηγορία με το πεύκο.
  • Πουρνάρι (Άγριο): Το πουρνάρι είναι ο βασιλιάς των καυσόξυλων, όμως είναι δυσεύρετο. Ιδανικό για να προσφέρει την υψηλότερη θερμοκρασία στο χώρο.
  • Οικολογικά Καυσόξυλα

Κατόπιν παραγγελίας η εταιρεία αναλαμβάνει την δωρεάν μεταφορά στην πόρτα σας. Η μεταφορά γίνεται με ιδιόκτητα φορτηγά, άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια.

Το Μπαρουτόξυλο πρωτοπορεί και δημιουργεί Φυσικό Προσάναμμα με 100% ρετσίνι πεύκου (δαδί). Το Προσάναμμα από ρετσίνι πεύκου χρησιμοποιείται για εύκολο, γρήγορο και αποτελεσματικό άναμμα της φωτιάς. Το ΜΠΑΡΟΥΤΟΔΑΔΙ είναι προϊόν φυσικό και οικολογικό για εύκολο άναμμα της φωτιάς σε τζάκι, ξυλόσομπα ή κάρβουνα και χωρίς την χρήση  χημικών ή παράγωγων πετρελαίου.

Αποτελεί προϊόν Ευρωπαϊκής Ένωσης και διατίθεται μόνο για χονδρική πώληση.

12970517 10207703018986367 2121652886 o 768x576 1

Κάρβουνα Χαλκίδα

Ξυλοκάρβουνα: Τα ξυλοκάρβουνα είναι ένα παραδοσιακό προϊών που η πρώτη ύλη όπως είναι φυσικό είναι το ξύλο, από σκληρό δέντρο, π.χ. πουρνάρι, κέδρο δρυς κ.λ.π., αφού επιλεγεί με βάση ποιοτικά και περιβαντολογικά κριτήρια. Παράγεται σε καμίνι, όπου τα ξύλα στοιβάζονται και σκεπάζονται με χόρτα, άχυρο και χώμα. Από το αρχικό βάρος των ξύλων μόνο το 1/4 θα μείνει ως κάρβουνο.

Το υπόλοιπο, κατά τη αργή διαδικασία της καύσης χωρίς φλόγα μέσα στο καμίνι θα διαφύγει με τη μορφή αερίων. Είναι δουλειά με αρκετό κόπο και απαιτεί 24ωρη παρακολούθηση για 15-20 μέρες, εξαρτώμενη άμεσα από τις καιρικές συνθήκες.

Pellet – Πέλλετ Χαλκίδα

Αν ψάχνετε για πέλλετ στην Χαλκίδα και την ευρύτερη περιοχή, στο Μπαρουτόξυλο μπορούμε να σας εγγυηθούμε πέλλετ άριστης ποιότητας στις καλύτερες τιμές.

Στο Μπαρουτόξυλο θα βρείτε πέλλετ άριστης ποιότητας σε εξαιρετικές τιμές και παράδοση στο χώρο σας.

Ιστοσελίδα: http://baroutoxilo.gr/

Κατάστημα
7ο χλμ. Χαλκίδας – Αλιβερίου (περιοχή Μύτικας)

Τηλέφωνο 2221061924

Σελίδα Facebook: Baroutoxilo

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες επικοινωνήστε στο 2221061924.

Που βρίσκεται το κατάστημα.