Περιοδεία στη Χαλκίδα από τη Σοφία Νικολάου

Με την πόλη της Χαλκίδας συνέχισε τις περιοδείες της το Σαββατοκύριακο η Σοφία Νικολάου.

Σοφία Νικολάου Χαλκίδα

Η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Εύβοια, συνομίλησε με πολίτες και επιχειρηματίες της πόλης καλώντας τους στη μεγάλη εκδήλωση που θα γίνει για τους νέους στις 14 Δεκεμβρίου.

Η κ. Νικολάου διοργανώνει σειρά συζητήσεων για τα προβλήματα και τις προοπτικές της Εύβοιας, αρχής γενομένης από τη Χαλκίδα όπου οι νέοι θα μπορούν να πραγματοποιήσουν έναν ανοικτό διάλογο.

Η εκδήλωση θα γίνει στις 7 το απόγευμα στο καφέ NAMAS, στην παραλία της Χαλκίδας και πέραν των νέων έχουν κληθεί όλοι οι Ευβοιώτες να καταθέσουν τις απόψεις τους για το μέλλον του νομού.

Θα ακολουθήσουν κι άλλες θεματικές εκδηλώσεις, σε μια προσπάθεια που κάνει η υποψήφια βουλευτής να καταγράψει τα προβλήματα του νομού και κυρίως να μάθει από πρώτο χέρι τις αγωνίες και τις ελπίδες όλων των πολιτών της Εύβοιας, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Όπως δήλωσε η κ. Νικολάου: «Είναι μεγάλη η χαρά μου να συνομιλώ απευθείας με τους πολίτες. Και η συνάντηση της 14ης Δεκεμβρίου είναι η αρχή για έναν συνεχή, ειλικρινή και ακηδεμόνευτο διάλογο με κάθε Ευβοιώτη που θέλει να πάει μπροστά ο τόπος του».

νικ12

νικολαουα

νικ1

νικ2

νικ3

νικ5

νικ6

νικ8

νικ9

νικ10