Ψαχνά Ευβοίας: Δύο νέα κρούσματα κορονοϊού τις τελευταίες ώρες – Τι ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς

Νέα Εύβοια Κρούσματα Κορονοϊού Ψαχνά

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Δύο κρούσματα COVID-19 ανιχνεύθηκαν στα Ψαχνά, ένας άνδρας και μια γυναίκα τις τελευταίες ώρες. Και οι δύο ήρθαν σε επαφή με προηγούμενα κρούσματα με αποτέλεσμα να διαγνωσθούν και αυτοί με Covid 19…

Κορονοϊός – Εύβοια: Σε Ψαχνά, Χαλκίδα και Λίμνη εντοπίστηκαν τα κρούσματα της Τετάρτης 18/11/2020

Η ανακοίνωση του Δημάρχου Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργου Ψαθά:

Σας γνωρίζεται οτι σύμφωνα με ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ , ανιχνευθήκαν δυο (2) κρούσματα COVID-19 στα Ψαχνά (ένας άνδρας και μια γυναίκα ) τα οποία προέκυψαν από στενές επαφές με πρόσφατα αναφερθέντα κρούσματα. Οι ασθενούντες αφού έλαβαν τις προβλεπόμενες ιατρικές οδηγίες τέθηκαν σε κατ οίκον καραντίνα 14 ημερών.

Παρακαλούνται οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επαφές τους με σκοπό την αποφυγή διασποράς του ιού που θα αποβλέπει στην προστασία της υγείας όλων μας.

Η τήρηση των οδηγιών από τους ιατρούς και την πολιτεία να αποτελούν κύριο μέλημα και προτεραιότητα όλων μας. Την ώρα αυτή η μάχη για τον περιορισμό της πανδημίας είναι ολοκληρωτική και εντατική και δεν επιτρέπει εφησυχασμό και ολιγωρία από κανέναν. Τηρούμε τα μέτρα για να μείνουμε ασφαλείς.

ο Δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων

Γεώργιος Ψαθάς

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr