in ,

Ψαχνά Ευβοίας: Τη “Drive through Testing” συνδιοργανώνει ο ΕΟΔΥ και ο Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων την Κυριακή 15 Νοεμβρίου

εοδυ κινητή μονάδα

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς σχετικά με την Δράση ” Drive Through Testing” η οποία έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 15/11/2020 έξω από το Δημαρχείο Ψαχνών από τις 09:00 – 13:00.

ΣΟΚ Χαλκίδα Ευβοίας: Γνωστός Επιχειρηματίας βρέθηκε δολοφονημένος στο σπίτι του δεμένος σε μια καρέκλα

Η δράση αυτή αφορά δειγματοληψία σε τεστ κορονοϊού σε οδηγούς οι οποίοι θα προσέρχονται έξω από το δημαρχείο αυτές τις ώρες και ενώ θα βρίσκονται εντός του ΙΧ τους θα υποβάλλονται στο τεστ…

Η δράση είναι συνδιοργάνωση η κινητή μονάδα ΚΟΜΥ Ειδικού Σκοπού του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Η κινητή μονάδα ΚΟΜΥ Ειδικού Σκοπού του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων στο πλαίσιο Δράσεως “Drive through Testing” για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού θα πραγματοποιήσει δωρεάν μαζικό δειγματοληπτικό έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid 119 (rapid tests) την Κυριακή 15 Νοεμβρίου από ώρας 09:00 έως 13:00 στα Ψαχνά έμπροσθεν του Δημαρχείου.

Με την συγκεκριμένη διαδικασία δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες να προσέρχονται με το ιδιωτικό τους όχημα, να δίνουν δείγμα στην Μονάδα του ΕΟΔΥ άμεσα, χωρίς να εξέλθουν από το όχημα και να δημιουργείται καθυστέρηση και αναμονή, με τον χρόνο εξυπηρέτησης να μην υπερβαίνει τα 5 λεπτά.

Οι πολίτες που θα προσέρχονται με το ιδιωτικό αυτοκίνητο θα πρέπει να τηρούν τα παρακάτω:

α) Να έχουν έντυπο “Βεβαίωση κατ΄εξαίρεση μετακίνησης” με σημειωμένη την ένδειξη Β1 (Μετάβαση για τεστ Κορονοίού) ή να έχουν αποστείλει SMS για την μετακίνηση με ένδειξη “1 κενό Ονοματεπώνυμο ΚΕΝΟ Διεύθυνση Κατοικίας”

Β) Να επιδεικνύουν Ταυτότητα ή Διαβατήριο

Γ) Να δηλώσουν τηλέφωνο επικοινωνίας

Η κρισιμότητα της καταστάσεως με την Πανδημία να βρίσκεται σε έξαρση και λειτουργώντας ως Δήμος με Υψηλό αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης προς τους πολίτες, διοργανώνουμε σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, έκτακτη δράση πρόληψης και εντοπισμού τυχόν κρουσμάτων κορονοϊού.

Ο Δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων

Γεώργιος Ψαθάς

Written by Σωτήρης Μπαρσάκης

Ο Σωτήρης Μπαρσάκης είναι δημοσιογράφος, σχεδιαστής ιστοσελίδων και φωτογράφος. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας πρώην
Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και πληροφοριακών Συστημάτων Αγίου Νικολάου και Μεταπτυχιακός Φοιτητής στο πρόγραμμα Cyber Security / Κυβερνοασφάλειας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
.

Είναι Ιδιοκτήτης του Barsakis Media Group  και δημιουργός των δημοσιογραφικών ιστοσελίδων ενημέρωσης eviathema.gr, eviagossip.gr, eviasports247.gr και efimerida.online. Από το 2019 είναι τακτικό μέλος της ΕΔΗΠΗΤ. Από το 2016 είναι μέλος της Ένωσης γραφιστών Ελλάδος. Ενώ επίσης είναι και μέλος του Emedia.

Υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός, έχοντας το ηλεκτρονικό ραδιόφωνο rapradio.gr  Με συνεντεύξεις από αρκετούς ράπερ όπως ο Mad Clip και ο Slogan.

Είναι ιδιοκτήτης αρκετών ιντερνετικών ραδιοφώνων όπως το entexnoradio.gr, thehouseradio.gr.

Είναι ιδιοκτήτης των mentibune.gr και thewoman.online δύο site ενημέρωσης για τον Άνδρα και την Γυναίκα.

Ως ερευνητής ο Σωτήρης Μπαρσάκης για θέματα του ανεξήγητου και θρησκειών έχει γράψει σε αρκετά περιοδικά και εφημερίδες του χώρου της Εναλλακτικής αναζήτησης ενώ διατηρούσε και το ερευνητικό blog εναλλακτικής αναζήτησης strangefiles.net όπου φιλοξενούσε συνεντεύξεις διάσημων ερευνητών όπως ο συγγραφέας και ψυχολόγος Γιώργος Ιωαννίδης, ο Συγγραφέας και Ερευνητής Θανάσης Βέμπος, ο συγγραφέα David Rankine, ο υπεύθυνος επί των θεμάτων UFO της Βρετανικής Κυβέρνησης Nick Pope, ο Ερευνητής επί των θεμάτων αποκρυφισμού Donald Tyson, η μεταφράστρια των Βιβλίων του Harry Potter και συγγραφέας Καίτη Οικονόμου  o πρώην Πράκτορας του FBI Ben Hansen, ο ερευνητής Aaron Leich.

To 2016 δημιούργησε το athensradio.online μαζί με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Αλέξανδρο Μολφέση.

Από το 2014 είναι τεχνικός υπεύθυνος του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων. Έχει κατασκευάσει ιστοσελίδες όπως του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, του Γενικού Χειρουργού Διαμαντή Θωμά, της Μελίνας Κανά, του Γιατρού - Ακτινολόγου Γεώργιου Κουμέλλη κα.

Το 2019 o Σωτήρης Μπαρσάκης ήταν υποψήφιος τοπικός σύμβουλος με τον Γιώργο Ψαθά στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων.

Πάτρα Τροχαίο ατύχημα

Πάτρα: Τραγωδία με ένα νεκρό σε τροχαίο

Χαλκίδα Ευβοίας Σπίτι Τσακανίκα Δολοφονία

Το eviathema.gr στο σπίτι του Νίκου Τσακανίκα – Πολλά τα ερωτήματα που δημιουργούνται για την δολοφονία του επιχειρηματία [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ]