Σοκ στη Χαλκίδα: Υπάλληλος καθαριότητα του Δήμου ξυλοκοπήθηκε εν ώρα εργασίας

ξυλοδαρμος

Σοκαριστικό περιστατικό ξυλοδαρμού σημειώθηκε την Τετάρτη 17 Μαϊου, στην Χαλκίδα, όπου ένας υπάλληλος καθαριότητα του Δήμου, δέχθηκε επίθεση από άνδρα εν ώρα εργασίας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ενώ ακολούθως οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Το σωματείο εργαζομένων του Δήμου Χαλκιδέων με ανακοίνωσή του καταδίκασε το γεγονός, τονίζοντας ότι ο δράστης δεν θα πρέπει να κοιμάται ήσυχος μιας και θα σταθούν δίπλα στον συνάδελφό τους νομικά ενώ καλεί τη Δημοτική Αρχή να πράξει τα δέοντα.

Η ανακοίνωση:

Το Σωματείο μας καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε συνάδελφός μας στις 17 Μαΐου από πολίτη στη Χαλκίδα, ενώ ασκούσε τα καθήκοντά του ως υπάλληλος καθαριότητας.

Ο τραμπούκος που χτύπησε, επιφέροντας σοβαρά πλήγματα, τον οικογενειάρχη συνάδελφό μας, να γνωρίζει ότι πλέον δεν θα πρέπει να κοιμάται ήσυχος. Οι τέτοιου είδους “παλικαράδες” καλό είναι να γνωρίζουν, πλέον, πως οι εργαζόμενοι δεν είναι μόνοι τους.

Το Σωματείο μας στηρίζει τον συνάδελφο, είναι δίπλα του με τους Νομικούς του Συνεργάτες και αναμένουμε και από την Δημοτική Αρχή να πράξει και εκείνη τα δέοντα.

Έλα στo viber του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ