Στην Χαλκίδα ο Πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας Στερεάς και Εύβοιας – Συναντήθηκε με Ευβοείς δημοσιογράφους

ΧΟΡΤΑΡΙΑΣ2

Συνάντηση στη Χαλκίδα με δημοσιογράφους της Εύβοιας πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι στο μέγαρο της περιφερειακής Ενότητας, ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας Στερεάς και Εύβοιας Δημήτρης Χορταριάς σε μια προσπάθεια διεύρυνσης των μελών της Ένωσης με δημοσιογράφους από την Εύβοια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας Στερεάς και Εύβοιας είναι μια από τις πέντε αναγνωρισμένες δημοσιογραφικές Ενώσεις της Χώρας και είναι μέλος της ΠΟΕΣΥ (πανελληνίας ομοσπονδίας Ένωσης συντακτών) μαζί με την ΕΣΗΕΑ την ΕΣΠΗΤ, ΕΣΗΕΠΗΝ και την ΕΣΗΕΜ-Θ.

Ο Κ Χορταριάς ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για ασφαλιστικά και συνδικαλιστικά ζητήματα του κλάδου και για την προσπάθεια της Ένωσης να γίνει αλλαγή του καταστατικού ώστε να συμπεριληφθούν δημοσιογράφοι ενημερωτικών ιστοσελίδων.

Από τους Ευβοείς Δημοσιογράφους μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν, ο ιδιοκτήτης και δημοσιογράφος του eviathema.gr Σωτήρης Μπαρσάκης, η Ιωάννα Καραγιάννη (Σταρ κεντρικής Ελλάδος), Νίκος Αγγελής (γραφείο τύπου Δήμου Κύμης Αλιβερίου), Ελένη Υφαντή (9,65 fm), Γιάννης Τασιούλης (sterea live), Βαγγέλης Μυλωνάς (the polis project).

Ακούστε τι δήλωσε ο πρόεδρος μετά το πέρας της συνάντησης:

ΧΟΡΤΑΡΙΑΣ

εικόνα Viber 2022 04 03 20 29 27 198

εικόνα Viber 2022 04 03 20 29 34 833

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!