Τραγωδία στα Τέμπη: Παιδιά από την Εύβοια ταξίδευαν με το τραίνο – Νοσηλεύονται σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη

Τραγωδία Τέμπη

Τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη, έχουν ξεπεράσει πλέον τα 40 σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι φόβοι για ραγδαία αύξηση της «μαύρης» λίστας μεγαλώνουν…ενώ 53 άνθρωποι δεν βρίσκουν τους δικούς τους ανθρώπους και βρίσκονται για αναζήτηση στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Μεταξύ των επιβατών του τρένου ήταν μία νεαρή κοπέλα από το Βασιλικό, δύο από τη Χαλκίδα οι οποίες νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Λάρισας ενώ νεαρός φοιτητής από τη Χαλκίδα επίσης επιβάτης, νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκη.

Οι δύο κοπέλες σώθηκαν χάρης την επέμβαση ενός άνδρα ο οποίος υπηρετεί στην αστυνομία και τις βοήθησε να βγουν από το βαγόνι τους, ενώ εν συνεχεία οδηγήθηκαν στο Νοσοκομείο.

Με το ίδιο τραίνο ταξίδευε και ένας ακόμη νεαρός από την Εύβοια, ο οποίος δεν χρειάστηκε νοσηλεία.

22χρονη σώθηκε επειδή δεν δέχθηκαν το πάσο της στον έλεγχο

Τυχερή μέσα στην ατυχή της φαίνεται ότι στάθηκε μία 22χρονη από τη Βέροια, που ήταν μέσα στο τρένο του θανάτου, στα Τέμπη.

Το κορίτσι αρχικά ήθελε να ταξιδέψει σε καμπίνα. Αν είχε γίνει αυτό, θα ήταν στο βαγόνι 2, που μαζί με το 1 είχαν τις μεγαλύτερες απώλειες σε ζωές. Ωστόσο όπως είπε το κορίτσι, δεν δέχθηκαν το πάσο της και έτσι ταξίδεψε σε απλή θέση, στο βαγόνι 7. Και σώθηκε!

Η 22χρονη από τη Βέροια, έφτασε στην Αθήνα από το Λονδίνο αεροπορικώς. Λόγω καθυστέρησης της πτήσης δεν πρόλαβε το απογευματινό τρένο για Θεσσαλονίκης και έτσι επιβιβάστηκε στο βραδινό. Στο βαγόνι 7 τελικά…

«Σταματήσαμε Παλαιοφάρσαλα. Μετά, ειπώθηκε κάτι από την ενδοεπικοινωνία, ένας κύριος να λέει «μήπως είναι καλύτερα να βάλουμε τον κόσμο σε λεωφορεία»; είπε το κορίτσι που μίλησε στο verianet.

Ανατριχιαστικό βίντεο δείχνει την σύγκρουση των δύο τρένων

Συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή της σύγκρουσης των δυο τρένων στα Τέμπη απαθανάτισε κάμερα από κύκλωμα ασφαλείας στην περιοχή και αποκαλύπτει η ΕΡΤ.

Το βίντεο αποκαλύπτει τη στιγμή της σύγκρουσης των δυο τρένων στα Τέμπη και αρχικά φαίνεται με έντονη λάμψη που συνοδεύεται από μεγάλη έκρηξη

Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Τραγωδία στα Τέμπη: Ανοιχτή η Αιμοδοσία του Νοσοκομειου Χαλκίδας

Έκτακτη αιμοδοσία διοργανώνει ο Καλός Σαμαρείτης για τα θυματα της τραγωδιας στα Τεμπη

Βόρεια Εύβοια: Διάρρηξη και κλοπή στο περιφερειακό ιατρείο στα Λουτρά Αιδηψού – Οι δράστες πήραν καρδιογράφο, λάπτοπ και κουτιά με χάπια [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Εύβοια: Έσπασε το αυτοκίνητο σε λακκούβα σε δρόμο της Χαλκίδας και έκανε μήνυση στο Δήμο