Αλιβέρι: Ποιος δουλεύει ποιόν για τις ανεμογεννήτριες στο Καλέντζι;;

ΘΩΜΑΣ

Περίεργα πράγματα συνέβησαν στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κύμης Αλιβερίου την Πέμπτη 1η Ιουλίου με την μείζονα και ελάσσονα αντιπολίτευση να διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι δεν θέλουν άλλες ανεμογεννήτριες στο χωριό Καλέντζι αλλά την ώρα της ψηφοφορίας και ενώ οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης είχαν πλειοψηφία εξαφανίστηκαν σαν από θαύμα έξι σύμβουλοι και πέρασε η άποψη της δημοτικής αρχής..

Εδώ κάποιος δουλεύει απροκάλυπτα τους δημότες και προσπαθεί να πουλήσει σανό στα μέσα ενημέρωσης. Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η συνεδρίαση οι τρείς παρατάξεις της Αντιπολίτευσης (νέοι Ορίζοντες-Δήμος για όλους και λαϊκή συσπείρωση) είχαν 12 συμβούλους με την δημοτική αρχή (λόγω απουσίας Της κυρίας Ανδριώτη) να έχει έντεκα..

Δηλαδή η αντιπολίτευση μπορούσε να περάσει ότι ήθελε. Το θέμα συζητήθηκε ως τελευταίο αλλά αυτό δεν δικαιολογεί ότι όταν έφθασε η συζήτησή του άρχισαν να πετούν σαν τα περιστέρια ένας ένας οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης με αποτέλεσμα στο τέλος να μην περάσει η πρόταση για ενδικοφανή προσφυγή με ψήφους 8-6.

Δηλαδή ο κυρίος Θωμάς θέλει να μας πείσει ότι δεν μπορούσε να κρατήσει πέντε λεπτά τους συμβούλους του για να ψηφίσουν;;; Ποιος ο Θωμάς;;; ¨όμως δεν ήταν μόνο οι νέοι ορίζοντες που από τους Οκτώ συμβούλους παρόντες την ώρα που ξεκίνησε η συζήτηση του θέματος για το Καλέντζι έμεινα μόνο τέσσερις (Θωμάς-Μπάτσα-Φραγκούλης- Θ.Ζέρβας) την ώρα της ψηφοφορίας..

Ο Καρτελιάς αποχαιρέτησε από την παράτασξη Κέκη και το ίδιο έκανε χωρίς μάλιστα να πεί κουβέντα ο Ταξιάρχης Γλυκός από την παράταξη δήμος για όλους.. Από τη μια λοιπόν ο Θωμάς ο Κέκης και η θαλασσινού έδιναν παράσταση ευαισθησίας για το Καλέντζι και από την άλλη οι σύμβουλοι τους δεν μπορούσαν να μείνουν για πέντε λεπτά μέχρι να ολοκληρωθεί αυτό το τόσο σημαντικό θέμα για εκείνους;;;

Ποιος κοροϊδεύει ποιον εδώ πέρα;;; Ο Δήμαρχος Θανάσης Μπουραντάς ήταν ξεκάθαρος στην τοποθέτησή του και ειλικρινής σεβόμενος την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και την εκπεφρασμένη άποψη του ότι δεν είναι συλλήβδην καυτά των ανεμογεννητριών αλλά μόνο στις προστατευόμενες περιοχές φυσικού κάλους.. Ο κ Θωμάς που φώναζε και χτυπιόταν υπέρ των Καλεντζαίων δεν μπόρεσε να πείσει τέσσερις συμβούλους του να παραμείνουν για πέντε λεπτά ακόμα μέχρι να ολοκληρωθεί η ψηφοφορία;; Η Κυρία Θαλασσινού το ίδιο;;;

Για τον Κώστα Κέκη δεν λέμε κάτι γιατί ο Κώστας Καρτελιάς νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του και δεν ελέγχεται ούτε από Κέκη ούτε από κανέναν. Κάποιο λόγο θα είχε όμως και αυτός (δικό του) να φύγει ξαφνικά λίγο πριν την ψηφοφορία.

Φυσικά ο καθένας είναι ελεύθερος να ψηφίζει ότι θέλει όμως αυτή η εξήγηση , σε σχέση με το κακό πολιτικό Θέατρο (ότι δήθεν ενδιαφερόμαστε για το χωριό) αλλά η κακή δημοτική αρχή δεν αγαπάει το Καλέντζι έχει μεγάλη διαφορά.. Αφού αυτοί έχουν πλειοψηφία στα συμβούλια ( Θωμάς, Θαλασσινού και Κέκης).

Ποιόν κοροϊδεύουν τελικά:; Ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα αν δεν είχαν εξαφανιστεί λίγη ώρα πριν ψηφίσουν τέσσερις σύμβουλοι του κ. Θωμά; Θα ήταν 10-8 αντί για 8-6 ή όχι;;;; Τι πολιτικά παιχνίδια παίζονται στις πλάτες των Καλεντζαίων και ποιοι τους δουλεύουν ψιλό γαζί;;;; Ποιοι έχουν ευθύνες για το ότι δεν πέρασε η πρόταση του τοπικού συμβουλίου;;;; Η δημοτική αρχή ή οι τρείς παρατάξεις του συμβουλίου που έχουν την πλειοψηφία;;;;

Γιατί ο επικεφαλής των νέων οριζόντων ενώ χτυπιόταν και φώναζε στη συνεδρίαση τελικά δεν κράτησε τους συμβούλους να ψηφίσουν;;; Αυτά είναι ερωτήματα που πρέπει να γνωρίζει η κοινωνία του Καλεντζίου..Ας ρωτήσουν λοιπόν τον κύριο Θωμά και την κυρία Θαλασσινού για ποιο λόγο έγινε αυτό που έγινε στη συνεδρίαση της 1ης Ιουλίου.. Αλλά μην περιμένουν να τους πουν την αλήθεια!

ΣΟΚ στην Εύβοια: Βρήκαν σκύλο κρεμασμένο σε ελιά στο Κοίλι Κύμης

Βόρεια Εύβοια – Γιώργος Τσαπουρνιώτης για κλείσιμο υποκαταστημάτων τραπεζών: “Ξεκινάμε σκληρές κινητοποιήσεις για να αποτρέψουμε αυτήν την άναρχη απόφαση”

Ηρακλής Ψαχνών: Τέλος εποχής για την ομάδα και επίσημα – Απών ο Ψαθάς από την συνεδρίαση – Γκόγκου: ” Να βάλει ο κ. Ψαθάς τους εργολάβους που συναντιέται στο γραφείο του να βοηθήσουν την ομάδα”

Θλίψη στη Χαλκίδα: Έφυγε από την ζωή ο 60χρονος Δημήτρης Βλάχος

Βόρεια Εύβοια: Στα χέρια της Γ ΟΠΚΕ 35χρονος διακινητής ναρκωτικών

Χαλκίδα: Ανατροπή οχήματος λίγο πριν την Λάμψακο – Σώοι οι επιβάτες [ΦΩΤΟ]

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη Χαλκίδα: Σφοδρή η σύγκρουση ΙΧ με μηχανή – 25 λεπτά έκανε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να φτάσει στο σημείο[ΦΩΤΟ]

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι