Άστραψε και βρόντηξε ο Γιάννης Μπιλάλης στην συνεδρίαση της ΔΕΕΠ: “Η ΔΗΜΤΟ Χαλκίδας δε θα έχει τον παθητικό ρόλο του νεροκουβαλητή”

ΔΕΕΠΕΥΒΟΙΑΣ

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δ.Ε.Ε.Π. Ευβοίας παρευρέθηκε μεταξύ άλλων και ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Χαλκίδας Γιάννης Μπιλάλης συνοδευόμενος από τους Αντιπροέδρους του Συμβουλίου Δημήτρη Αθηναίο και Αποστόλη Μπαράκο και τα είπε έξω από τα δόντια.

Πιο συγκεκριμένα, αφού δέχτηκε συγχαρητήρια για την επιτυχημένη εκδήλωση της κοπής της πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Χαλκίδας ξεκαθάρισε ότι ο μειωμένος αριθμός των καλεσμένων σε αυτήν οφειλόταν στα μέτρα κατά της πανδημίας.

Επίσης, είπε ότι καλό θα είναι ορισμένοι να βλέπουν το δελτίο τύπου σε επίσημους φορείς και να μην βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα βάσει αναξιόπιστων πηγών ή blogs που προάγουν σκοπίμως την παραπληροφόρηση. Ακόμη, υπογράμμισε ότι καλό θα είναι μία μειοψηφία να βγάλει τις παρωπίδες, να αφήσει πίσω τις εσωκομματικές εκλογές του Οκτωβρίου και όλοι μαζί να ενωθούν για το όφελος της παράταξης.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι η ΔΗΜ.Τ.Ο. Χαλκίδας δε θα έχει τον παθητικό ρόλο του νεροκουβαλητή, αλλά θα είναι ένα Συμβούλιο ενεργό με ιδέες, προτάσεις, παρεμβάσεις και επεμβάσεις.

Γίνετε μέλος στην κοινότητα VIBER του eviathema.gr για να μην χάνετε καμία είδηση