Αυτή είναι η κτηνοτρόφος από την Εύβοια που «ρίχνει» το Tik Tok

TIKTOKΜΑΡΙΑΡΕΤΣΑ

Η 20χρονη Μαρία Ρέτσα, είναι η μόνη γυναίκα στο χωρίο Γαβαλάς του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου που ασχολείται με την κτηνοτροφία αλλά και… με το Tik Tok.

Έχει συγκεντρώσει χιλιάδες like με τα βίντεο της στο Tik Tok, στα οποία δείχνει τη καθημερινότητα μιας νεαρής κτηνοτρόφου.

Η ίδια καλεσμένη στο Κρήτη TV ανέφερε: «Στην αρχή ξεκίνησα να ανεβάζω βίντεο απλά επειδή μου άρεσαν, μετά όμως είδα ότι άρεσαν και στον κόσμο, ο οποίος μου έγραφε πολύ όμορφα μηνύματα στα σχόλια».

Η 20χρονη, περιέγραψε την ημέρα της λέγοντας: «Τον χειμώνα ξυπνάω έξι το ξημέρωμα, ενώ το καλοκαίρι που έχουμε και τα γεννητούρια των ζώων ξυπνάω από τις τέσσερις».

Η ίδια αγαπάει πολύ αυτό με το οποίο ασχολείται ενώ αναφερόμενη στη δυσκολία του επαγγέλματος της, λέει  πως «η κτηνοτροφία έχει τις δυσκολίες της, έχει όμως και τα καλά της, όπως όταν είναι η εποχή που γεννιούνται τα μικρά ζώα».

Δείτε μερικά από τα βίντεο της:

@retsamaria442

Για κάποιο λόγο μου άρεσε αυτό το τραγούδι! ❤️🧿❤️#viraltiktok #fypシ゚viral #instagram #χωριατισσα #βοσκοπουλα #βοσκοπουλα #ευβοια #vilarvideo #προβατα #γιδια #κρητη #κτηνοτροφία #χωριοοοοο #ο_πανέμορφος_κοσμος_της_αιγας #mpesfypgamw #μαντιναδες#κρητημονο #ευβοια #ευβοιώτισσα

♬ Ilios Theos – Vasilis Skoulas

@retsamaria442

Τα φιλιά μου στα κρα κρα.😘😘#vilarvideo #fyp #evia #tiktok #αιγες #χωριοοοοο #ο_πανέμορφος_κοσμος_της_αιγας #κτηνοτροφία #mpesfypgamw #κρητη #ευβοια #αγροτισσα #viral #vilarvideo #ευβοια #tiktok #προβατα #ελλαδα

♬ πρωτότυπος ήχος – Hlias Marinakis

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!