Ευχαριστήριο του ΓΕΛ Βαθέος Αυλίδας προς τον Αντιδήμαρχο Ελευθέριο Λειβαδίτη

ΓΕΛ ΒΑΘΥ Αυλίδας Λειβαδίτης

Η Διευθύντρια κυρία Μυλωνά Ευαγγελία και ο σύλλογος διδασκόντων, καθώς και το 15μελές συμβούλιο του Γενικού Λυκείου Βαθέος Αυλίδας  θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Λειβαδίτη Ελευθέριο, αντιδήμαρχο Αυλίδας, ο οποίος με προσωπική πρωτοβουλία αντιμετώπισε με άμεσο τρόπο το πρόβλημα της στέγασης  του σχολείου προμηθεύοντάς μας με το κοντέινερ το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως αίθουσα διδασκαλίας ενός τμήματος.

Ταυτόχρονα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον διαχειριστή της μεταφορικής εταιρείας “ Ιφιγένεια”, κύριο Καλαμιώτη Σπυρίδωνα, με δωρεά της εταιρείας του οποίου εφοδιάστηκε με το εν λόγω κοντέινερ το σχολείο μας.

Τέλος, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε την πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δ/θμιας εκπαίδευσης, κυρίαΜιτζιφίρη Ελένη, η οποία φρόντισε άμεσα και με αποτελεσματικό τρόπο για τον καθαρισμό, απολύμανση και εξοπλισμό του εν λόγω κοντέινερ.

Ειδήσεις Σήμερα: 

O 35χρονος Χαλκιδέος blogger της συμφοράς – Σωρεία τα ψευδή δημοσιεύματα

Δύο Ρεπορτάζ του eviathema.gr στην εκπομπή Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση στο Κανάλι Alpha την Κυριακή 11/10

ΣΟΚ στην Χαλκίδα Ευβοίας: 28χρονη μητέρα ξεψύχησε στο νοσοκομείο μαζί το μωρό που κυοφορούσε

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr