Η παράταξή “Στερεά Υπεροχής” δηλώνει την ικανοποίησή της, για την έκδοση Ψηφίσματος από το Περιφερειακό Συμβούλιο για τις ανεμογεννήτριες

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Σε δελτίο τύπου προχώρησε η παράταξη Στερεά Υπεροχής και ο Δημήτρης Αναγνωστάκης θέλοντας να δηλώσει την ικανοποίηση για την έκδοση Ψηφίσματος από το Περιφερειακό Συμβούλιο για τα αιολικά πάρκα.

Τροχαίο πριν λίγο στην Έξω Παναγίτσα με 3 οχήματα [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Η παράταξή μας “Στερεά Υπεροχής” δηλώνει την ικανοποίησή της, για την έκδοση Ψηφίσματος από το Περιφερειακό Συμβούλιο, ύστερα από την επιμονή της να αναδείξει το θέμα της αλόγιστης εγκατάστασης αιολικών πάρκων και της ανάγκης ταχύτατης αναθεώρησης του Ειδικού Χωροταξικού για τις ΑΠΕ.
Είναι προφανές οτι το Ψήφισμα προέκυψε από συνθετική προσπάθεια, έχοντας ως στόχο τη μέγιστη πολιτική σύγκλιση και ως εκ τούτου αποτελεί την κοινή βάση απόψεων των παρατάξεων που το συνυπογράφουν.
Η προσπάθεια και ο αγώνας συνεχίζονται, για μια ανάπτυξη βιώσιμη, αειφόρο, εναρμονισμένη με τις ανάγκες και προοπτικές κάθε τοπικής κοινωνίας, μια ανάπτυξη που σέβεται τα ποιοτικά και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε τόπου, για την απενεργοποίηση στην πράξη του νέου “περιβαλοντοκτόνου Νόμου”.
Όλοι θα κριθούμε από το αποτέλεσμα.

Για τη “Στερεά Υπεροχής”
Δημήτρης Αναγνωστάκης