Κακοκαιρία: Δύσκολη νύχτα για την Βόρεια Εύβοια – Πλημμύρησαν δρόμοι και σπίτια

ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Για ακόμα μια φορά στο κέντρο κακοκαιρίας βρίσκεται η Βόρεια Εύβοια στην οποία από νωρίς σημειώνεται έντονη βροχόπτωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες αρκετοί δρόμοι και σπίτια έχουν πλημμυρίσει σε αρκετά σημεία ενώ μάλιστα κάτοικοι τοποθετούν λεκάνες ή ότι άλλο βρουν μέσα στις οικίες τους για το νερό.

Επιβεβαιώνονται οι προβλέψεις με τα προγνωστικά στοιχεία για βροχές και καταιγίδες που θα εκδηλωθούν προοδευτικά σε πολλές περιοχές της χώρας και σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις.

Νωρίτερα Σε ενημέρωση που εξέδωσε ο Δήμαρχος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, Γιώργος Τσαπουρνιώτης, προειδοποιούσε  :” Μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις τις επόμενες ώρες!!! Αναμένονται μεγάλα ύψη βροχής. Οι κάτοικοι των παραποτάμιων περιοχών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγονται οι ιρλανδικές διαβάσεις!!!”

Υπενθυμίζουμε ότι λίγη ώρα πριν έντονη χαλαζόπτωση σημειώθηκε στην περιοχή της Ερέτριας, ενώ σε αρκετά σημεία της Χαλκίδας λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης δρόμοι γέμισαν με φερτά υλικά τα οποία προσπαθούν συνεχώς να απομακρύνουν συνεργεία του Δήμου Χαλκιδέων υπό την εποπτεία του Αντιδημάρχου Βασίλη Γουρνή.

Διαβάστε Επίσης

Εύβοια: Θρίλερ με τον αγνοούμενο άνδρα στην Δίρφυ – Κινητοποιείται και η ΕΜΑΚ για αναζητήσεις

ΕΚΤΑΚΤΟ / Συναγερμός στην Εύβοια: Άνδρας αγνοείται στο Βουνό της Δίρφυς

Τρελάθηκε ο καιρός – ΤΩΡΑ: Πέφτει χαλάζι στην Ερέτρια [βίντεο]

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις