Μήνυμα της Ελένης Μιντζιφίρη προς τους υποψήφιους μαθητές των πανελλαδικών εξετάσεων

πανελληνιες μιντζιφιρη

Μήνυμα προς τους υποψήφιους μαθητές των πανελλαδικών εξετάσεων στέλνει η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Χαλκιδέων Ελένη Μιντζιφίρη, με αφορμή την έναρξη των εξετάσεων αύριο Δευτέρα, 15/06

Χαλκίδα: Ανεξέλεγκτη πυρκαγιά στη Χαραυγή – Σπεύδουν δυνάμεις της πυροσβεστικής [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Ξημερώνει αύριο, μια μέρα διαφορετική από τις άλλες.

Μια μέρα, που σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας περιπέτειας, ενός ταξιδιού που όποιος να είναι ο προορισμός του καθενός και της καθεμιάς σας, σίγουρα θα είναι διαφορετικός αλλά και όμορφος.

Η αλήθεια είναι ότι, φθάσατε σ’ αυτό το σημείο, ξεπερνώντας εμπόδια πρωτόγνωρα για όλους. Κι όμως είμαι ακόμη «εδώ» που λέει και ο στίχος, να υπερασπιστώ τα όνειρά μου, τις προσδοκίες μου, το μέλλον μου.

Ένα μέλλον, που διαγράφεται ή μάλλον καλύτερα επιβάλλεται να διαγράφεται λαμπρό για όλους και όλες σας, μόνο που φθάσατε ως εδώ, υπερνικώντας αντικειμενικές και μη δυσκολίες.

Η οικογένειά σας και ας μου επιτρέψετε , να συμπεριλάβετε και τον Δήμο Χαλκιδέων , στην ευρύτερη έννοια της, ο οποίος φρόντισε, πιστεύουμε καλά, αυτό το διάστημα της δοκιμασίας σας, να σας παρέχει ότι και όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες , ούτως ώστε, το μυαλό σας και το μυαλό των εκπαιδευτικών μας, να είναι στραμμένο αυστηρά στις αρμοδιότητες της δημιουργίας και της αποτελεσματικής λειτουργίας των πανελληνίων εξετάσεων.

Ευχόμαστε, Δύναμη και πίστη στον εαυτό σας. Του το χρωστάτε άλλωστε.

Ένα ευχαριστώ και στους εκπαιδευτικούς μας, που για άλλη μια φορά στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, το οποίο δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό από αυτό ακριβώς που ο κλάδος μας πρεσβεύει .

Μετάδοση γνώσεων, σε όλα τα επίπεδα της Ζωής των παιδιών που έχουμε υπό την ευθύνη μας.

Καλή Δύναμη σε όλους!

 

Ελένη Μιντζιφίρη

Εκπαιδευτικός ΠΕ11

Πρόεδρος ΣΕΔΕ Δήμου Χαλκιδέων