Άγρια καταδίωξη διαρρηκτών στο Νέο Κόσμο – Εμβόλισαν περιπολικά – 4 συλλήψεις

Πρόκειται για άτομα Αλβανικής καταγωγής με τους αστυνομικούς να αναζητούν σε ποιες και πόσες υποθέσεις εμπλέκονται.

Εικόνες βγαλμένες από αστυνομική ταινία, με καταδίωξη κακοποιών, συλλήψεις και σύγκρουση του οχήματος που επέβαιναν 4 διαρρήκτες με 2 περιπολικά της Ελληνικής Αστυνομίας εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα στο Νέο Κόσμο.

Στις 03:50 πλήρωμα περιπολικού ενημερώνεται για την παρουσία διαρρηκτών σε σπίτι στο Νέο Κόσμο. Άμεσα μεταβαίνουν στο σημείο όπου εντοπίζουν ένα ασημί Hyundai στο οποίο επιβαίνουν τα τέσσερα ύποπτα άτομα.

Στο σήμα των αστυνομικών να σταματήσουν το όχημα, ο οδηγός αντιδρά και αναπτύσσει ταχύτητα. Ακολουθεί ξέφρενη καταδίωξη στους δρόμους του Νέου Κόσμου με το αυτοκίνητο των κακοποιών να εγκλωβίζεται στην οδό Λυσιμάχου.

Τα δύο περιπολικά που ακολουθούν το «στριμώχνουν» με τους αστυνομικούς να ζητούν από τους κακοποιούς να βγουν από το αυτοκίνητο.

Ο οδηγός σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ξεφύγει, βάζει όπισθεν και πέφτει με σφοδρότητα πάνω στο πρώτο περιπολικό κι αυτό με την σειρά του στο δεύτερο όχημα της ΕΛ.ΑΣ.

Οι κακοποιοί άμεσα ακινητοποιούνται και συλλαμβάνονται. Πρόκειται για άτομα Αλβανικής καταγωγής με τους αστυνομικούς να αναζητούν σε ποιες και πόσες υποθέσεις εμπλέκονται.

Laworder.gr

Ειδήσεις Σήμερα: 

O 35χρονος Χαλκιδέος blogger της συμφοράς – Σωρεία τα ψευδή δημοσιεύματα

Δύο Ρεπορτάζ του eviathema.gr στην εκπομπή Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση στο Κανάλι Alpha την Κυριακή 11/10

ΣΟΚ στην Χαλκίδα Ευβοίας: 28χρονη μητέρα ξεψύχησε στο νοσοκομείο μαζί το μωρό που κυοφορούσε

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr