Αποκαλυπτική μαρτυρία για τον 19χρονο φοιτητή από τα Σπάτα: “Ήθελε κάτι να μου πεί…”

Αποκαλυπτική μαρτυρία για τον 19χρονο φοιτητή από τα Σπάτα
Αποκαλυπτική μαρτυρία για τον 19χρονο φοιτητή από τα Σπάτα

Σε μια αποκαλυπτική μαρτυρία προχώρησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» η φίλη του 19χρονου φοιτητή από τα Σπάτα, που βρέθηκε κρεμασμένος στο δωμάτιο του με τα χέρια πισθάγκωνα δεμένα τον Ιούλιο του 2022. Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, το τελευταίο διάστημα τον έβλεπε προβληματισμένο.

«Έβλεπα ότι ήθελε να μου πει κάτι, αλλά δεν μπορούσε λόγω του ότι ήταν συνέχεια με τον μικρό του αδερφό. Μου έλεγε συνέχεια ότι θέλει να φύγει όσο πιο μακριά γίνεται από το σπίτι του και να μένει μόνος του. Τελευταία φορά που τον είδα ήταν ακριβώς δύο μέρες πριν γίνει το συμβάν και συγκεκριμένα το απόγευμα, που είχαμε πάει στο εμπορικό στα Σπάτα. Καθόταν σε μία καρέκλα πάρα πολύ μαζεμένος εκείνη την ημέρα».

«Μου έκανε παράπονα, γιατί δεν είχε λεφτά, γιατί δεν του έδινε η μητέρα του. Όσα χρήματα έβγαζε ο ίδιος τα ξόδευε σε βενζίνες. Επειδή τον είδα πολύ αγχωμένο, του είπα να πάει σπίτι και να μου στείλει μήνυμα. Τελευταία φορά που μου έστειλε μήνυμα σε εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης ήταν το απόγευμα στις 13 Ιουλίου του ‘22, όπου μου είπε ότι είναι στη δουλειά και ότι το βράδυ δεν θα μπει στο διαδίκτυο».

«Έκτοτε του έστελνα μηνύματα, τον έπαιρνα τηλέφωνα και δεν απαντούσε από τις τρεις το μεσημέρι και έπειτα μέχρι στις 14/7/22. Επειδή τον ξέρω και με ξέρει πάρα πολύ καλά, ο Νίκος δεν θα έκανε ποτέ κάτι κακό στον εαυτό του».

Σχετικά με το αν ασχολούνταν με τον σατανισμό δήλωσε:

«Γνωρίζω πάρα πολύ καλά ότι δεν πίστευε στον Θεό, αντιθέτως δήλωνε ότι ασχολείται με τον σατανισμό. Όποτε επισκεπτόμασταν μαγαζιά στα οποία υπήρχαν κεριά, εκείνος προμηθευόταν πάντα κεριά με αδυναμία σε αυτά σκούρου πράσινου χρώματος, που τα χρησιμοποιούσε για τελετές. Το έκανε για πλάκα, όπως έλεγε».

Η ίδια όταν είχε μιλήσει στην εκπομπή, στην πρώτη έρευνα, δήλωσε πως και άλλα παιδιά κάνουν τατουάζ τον Σατανά.