«Λύγισαν» Χασαπόπουλος και Βούλγαρη από την περιγραφή της χήρας Καραϊβάζ για τη δολοφονία

1 Μαΐου 2023, 11:56 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Συγκλονίζουν τα λόγια της χήρας του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθας Αλεξανδροπούλου, η οποία περιέγραψε τη μέρα που δολοφονήθηκε ο δημοσιογράφος κάτω από το σπίτι τους.

Η χήρα του αδικοχαμένου Γιώργου Καραϊβάζ εξήγησε στην εκπομπή του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και της Ανθής Βούλγαρη πως δεν αντιλήφθηκε κάτι μέχρι τη στιγμή που είδε τον σύζυγό της αιμόφυρτο στο δρόμο. Η περιγραφή της Στάθας Αλεξανδροπούλου συγκλόνισε τους δύο παρουσιαστές.

Η Στάθα Αλεξανδροπούλου είπε πως βρισκόταν μαζί με τον μοναχογιό της στο σπίτι όταν την πήρε τηλέφωνο η γειτόνισσά της και της είπε: «Δεν ακούς σειρήνες; Ασθενοφόρα; Είμαι στο μπαλκόνι και βγάζω φωτογραφίες να τις δώσω στον Γιώργο».

Στην συνέχεια περιέγραψε πως την πήρε τηλέφωνο ο οικογενειακός τους φίλους, Γιώργος Καλλιακμάνης, λέγοντας πως τότε κατάλαβε ότι κάτι συνέβη στον σύζυγό της.

«Βγαίνω στο μπαλκόνι κοιτάζω ακριβώς κάτω από το σπίτι και βλέπω ότι έχει μείνει θέση στάθμευσης» που θα μπορούσε ο Γιώργος Καραϊβάζ να βάλει το αυτοκίνητό του. Σημείωσε πως τότε έτρεξε κάτω: «Είδα τον Γιώργο αιμόφυρτο πεσμένο κάτω. Για κάποια δευτερόλεπτα αναρωτιόμουν γιατί δεν τον βάζουν μέσα στο ασθενοφόρο. Μετά κατάλαβα ότι δεν χρειαζόταν ασθενοφόρο…».

Στη συνέχεια περιέγραψε πως γύρισε στο παιδί και τον είδε να πιάνει με τα δύο χέρια το κεφάλι του: «Με ρώτησε: “Μαμά, πες μου ότι δεν είναι ο μπαμπάς” και του απάντησα “Δημήτρη, παιδί μου, μας σκότωσαν τον μπαμπά. Μείναμε οι δυο μας”».

Στο σημείο αυτό ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος σκούπισε τα δάκρυα από τα μάτια του και η Ανθή Βούλγαρη με δυσκολία κατάφερε να συνεχίσει τη συνέντευξη…

«Τους έχω συγχωρέσει»
Σε ερώτηση αν θα συγχωρούσε τους δράστες ο Γιώργος Καραϊβάζ η ίδια είπε: «Ο Γιώργος δεν συγχωρούσε γιατί δεν καταδίκαζε. Πάντα άκουγε και την άλλη πλευρά».

Η Στάθα Αλεξανδροπούλου είπε πως τους έχει ήδη συγχωρέσει: «Η ζωή τους έφερε σε αυτό τον άσχημο δρόμο, ο καθένας μας επιλέγει ένα τρόπο ζωής, δεν ξέρω πως έμπλεξαν αυτοί οι άνθρωποι. Ακόμα και αυτοί που πληρώθηκαν για τη δολοφονία του, λυπάμαι όταν ένας άνθρωπος για χρήματα φτάνει να κάνει αυτή τη δουλειά»

Έλα στο viber του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.