Καλαμάτα: 64χρονος πυροβόλησε 18χρονο μέσα στο σπίτι του

καλαματα

Αναστατωμένη είναι η Μεσσήνη από χθες το μεσημέρι, ύστερα από τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 18χρονου Ρομά από κυνηγετικό όπλο 64χρονου στην Πιπερίτσα Μεσσηνίας.

Παγόντας Ευβοίας: Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης – Δύσκολη η πρόσβαση της Πυροσβεστικής [ΒΙΝΤΕΟ]

Όπως ισχυρίστηκε ο 64χρονος, είδε τον 18χρονο να μπαίνει στην αυλή του, με σκοπό να τον κλέψει ενώ άλλες πληροφορίες λένε ότι ο 18χρονος δεν ήταν μόνος του.

Μαζί του ήταν άλλοι 2 17χρονοι. Ο ιδιοκτήτης τους “έπιασε στα πράσα” την ώρα που έφευγαν από το σπίτι του κρατώντας αρκετά τιμαλφή.

Στην προσπάθεια του να τους σταματήσει, ο 64χρονος πήρε το όπλο και πυροβόλησε 3 φορές. Τα σκάγια μια εκ των τριών έπεσαν στον 18χρονο ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα.

Σχεδόν άμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από εκείνη την ώρα, μέχρι και αργά το βράδυ της Δευτέρας, η κατάσταση είναι έκρυθμη ενώ σήμερα Τρίτη “η κατάσταση είναι λίγο πιο ήρεμη”.

Αρχικά, δεκάδες συγγενείς του θανόντος κι άλλοι Ρομά συγκεντρώθηκαν έξω από το νοσοκομείο Καλαμάτας όπου διακομίστηκε ο 18χρονος και δυστυχώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Σημειώθηκαν επεισόδια, ενώ υπήρχε και μεγάλη αστυνομική δύναμη, η οποία αναμένεται σήμερα το πρωί να ενισχυθεί με διμοιρίες των ΜΑΤ από την Αθήνα.

Αναμένετε τις επόμενες ώρες ο 64χρονος να προσέλθει στον εισαγγελέα αφού το δόθηκε παράταση για την εξέτασή του.

Ειδήσεις Σήμερα: 

O 35χρονος Χαλκιδέος blogger της συμφοράς – Σωρεία τα ψευδή δημοσιεύματα

ΑΠΟ Καστέλλας – ΑΕ Κυρίνθου: 2-0 έλειξε το παιχνίδι της Κυριακής [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ -ΔΗΛΩΣΕΙΣ]

Η ταινία υπερπαραγωγή “Triangle of Sadness” του Ruben Östlund στην Παραλία Χιλιαδού [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr