in

Πάτρα: Όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης πιάστηκαν στα χέρια για τα 3 νεκρά παιδιά τους

Πάτρα: Όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης πιάστηκαν στα χέρια για τα 3 νεκρά παιδιά τους

Τα υποννοούμενα του Μάνου Δασκαλάκη ενόχλησαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου και οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια. Η ατάκα του πατέρα, στην Πάτρα, που άναψε τη σπίθα του άγριου επεισοδίου…

Το επεισόδιο αποκαλύπτει η εφημερίδα Πελοπόννησος. Εκτυλίχθηκε πριν από λίγο διάστημα στην Πάτρα, όταν η υπόθεση με τα 3 νεκρά παιδιά της οικογένειας, είχε αρχίσει να παίρνει διαστάσεις. Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου συναντήθηκαν σε γραφείο, παρουσία τρίτων και οι τόνοι ανέβηκαν, με τους θεσμικούς παράγοντες που ήταν μπροστά να σπεύδουν για να τους χωρίσουν. Αιτία μια ατάκα του πατέρα, ότι δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά, για τα άλλα δύο παιδιά τους. Τη Μαλένα που πέθανε το 2019 και την Ίριδα που χάθηκε το 2021.

Όλα άρχισαν όταν ο πατέρας των τριών κοριτσιών άφησε υπονοούμενα για την εν διαστάσει συζυγό του, λέγοντας της μάλιστα ότι «για τα δύο παιδιά δεν βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο». Το γεγονός αυτό προκάλεσε την οργή της Ρούλας Πισπιρίγκου και τελικά οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια. Σύμφωνα με εκτιμήσεις αστυνομικών, η Ρούλα Πισπιρίγκου ενδέχεται με κάποιον τρόπο να «κρατάει» τον Μάνο, αλλά και το αντίστροφο. Οι σοβαρές κρίσεις στον γάμο του ζευγαριού σε ημερομηνίες λίγο πριν φύγουν τα κοριτσάκια από τη ζωή, παραπέμπουν, κατά την κρίση των αστυνομικών, στο κίνητρο.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Τρόμος στην Εύβοια: Ένοπλη ληστεία σε μίνι μάρκετ στην Χαλκίδα

Υπενθυμίζεται πως ο Μάνος Δασκαλάκης δεν βρισκόταν μπροστά σε κανέναν από τους θανάτους των παιδιών του. Ούτε στην Ίριδα που πέθανε ανεξήγητα στην κούνια του σπιτιού της, αλλά ούτε και στις περιπτώσεις της Μαλένας και της Τζωρτζίνας που έσβησαν σε νοσοκομεία. Παρούσα ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου και στην περίπτωση της Ίριδας και η αδερφή της που ήταν εκείνη τη νύχτα, μαζί με την 33χρονη στο σπίτι τους. Μάλιστα η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου είχε χαρακτηριστεί ως ένα από τα πρόσωπα κλειδιά στο απόλυτο θρίλερ, καθώς οι αντιφάσεις της, είχαν προβληματίσει.

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών έχουν εστιάσει προ πολλού στον Μάνο Δασκαλάκη και στο ρόλο που διαδραμάτισε στα γεγονότα. Τόσο στους θανάτους των τριών παιδιών του, όσο και σε εκείνον της σπιτονοικοκυράς που πέθανε το Φθινόπωρο του 2020. Η συμπεριφορά του χαρακτηρίζεται από ορισμένους περίεργη. Για να πάρει αντίγραφα της δικογραφίας, θα πρέπει να είναι κατηγορούμενος και άρα αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να τα έχει στα χέρια του, για να τα μελετήσει όπως λέει. «Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν είναι εξαφανισμένος. Είναι σοκαρισμένος. Αναμένει να λάβει γνώση της δικογραφίας και αμέσως μετά θα τοποθετηθεί δημοσίως» αναφέρει ο συνήγορός του, Δημήτρης Καράμπελας.

Για την ώρα οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έχει αλλάξει «γραμμή». Στηρίζει την Ρούλα Πισπιρίγκου και επαναλαμβάνει πως η όλη η υπόθεση είναι δημιούργημα των δημοσιογράφων και ορισμένων γιατρών και συνδικαλιστών της αστυνομίας, που όπως έχει πει, δεν έχουν γνώση πάνω στα δραματικά γεγονότα. «Ξέρω καλά ποια γυναίκα παντρεύτηκα και ήμουν μαζί της, για χρόνια» έλεγε στο περιβάλλον του, λίγες ώρες πριν τη σύλληψη.

Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις του τελευταίου διημέρου, ο Μάνος Δασκαλάκης έχει σταματήσει να πηγαίνει στη δουλειά του και αποφεύγει να σηκώσει το κινητό του τηλέφωνο. Πηγές αναφέρουν πως αναμένεται σύντομα να λύσει δημόσια τη σιωπή του, σε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Το επεισόδιο με την Ρούλα Πισπιρίγκου συνεχίζει να προβληματίζει και να προκαλεί μια σειρά από συζητήσεις τόσο στην Πάτρα όσο και σε ολόκληρη τη χώρα.

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!

Νέα Αρτάκη: Έκρυβαν στο σπίτι πάνω από 2.000 λαθραία πακέτα τσιγάρα – Πως τους εντόπισε το Λιμεναρχείο Χαλκίδας

Βόλος: Σφήνωσε στην μπανιέρα για 4 ολόκληρες μέρες – Η γυναίκα πάλευε μάταια χωρίς νερό και τροφή