ΣΟΚ: Πέθανε στον ύπνο του 19χρονος αθλητής – Η τελευταία προπόνηση και οι σκηνές αρχαίας τραγωδίας

Ασθενοφόρο

Θλίψη στην Ηλεία για τον αναπάντεχο θάνατο του 19χρονου Αντώνη, στο σπίτι που έμενε με την οικογένειά του, στην Ηλεία. Σε κατάσταση σοκ η μητέρα του, που τον βρήκε νεκρό…

Οι γονείς του αδικοχαμένου 19χρονου περιμένουν απαντήσεις στην Ηλεία για τον Γολγοθά που ανεβαίνουν. Ο γιος τους, που ήταν αθλητής σε ομάδα ποδοσφαίρου της περιοχής, έπεσε για ύπνο και δεν ξύπνησε ποτέ. Η μητέρα του, πήγε χθες το πρωί να τον ξυπνήσει και διαπίστωσε πως ήταν νεκρός. Στο σπίτι έσπευσε ασθενοφόρο, αλλά δυστυχώς οι προσπάθειες ανάνηψης που ακολούθησαν δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο νεαρός δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και πλέον όλοι περιμένουν τη νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργήσει ιατροδικαστής για να φανούν τα αίτια του θανάτου του.

Όλα συνέβησαν το πρωί της Τετάρτης 12 Οκτωβρίου, στο σπίτι της οικογένειας στον Αμπελόκαμπο του δήμου Ήλιδας. Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα περίπου στις 11:00 πήγε να δει στο δωμάτιο του γιου της γιατί δεν είχε ξυπνήσει ακόμα και διαπίστωσε πως το παιδί είχε παγώσει. Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ ενώ έγιναν προσπάθειες να επαναφέρουν το 19χρονο και από το οικογενειακό περιβάλλον. Κάτι που συνέχισαν και οι διασώστες του ΕΚΑΒ.

Το παλικάρι όμως ήταν παγωμένο και φαίνεται πως είχε φύγει από τη ζωή μέσα στη νύχτα. Εκτιμάται πως αρκετές ώρες πριν εντοπιστεί νεκρό είχε πεθάνει. Ο 19χρονος ήταν ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Σαβαλίων και είχε επιστρέψει χθες από το γήπεδο που έπαιζε μπάλα το απόγευμα.

Μετά το βραδινό φαγητό έπεσε για ύπνο και δυστυχώς δεν ξύπνησε. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αφότου παρέλαβε το παλικάρι, το διακόμισε συνοδεία της Αστυνομίας στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η σορός του 19χρονου μεταφέρθηκε στην Πάτρα για νεκροψία- νεκροτομή προκειμένου να γίνουν γνωστά τα αίτια του θανάτου του άτυχου παιδιού.

Πηγή newsit