Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η 27χρονη που μαχαιρώθηκε από αντίζηλό της – “Την συγχωρώ γιατί έχει παιδιά”

θεσσαλονικη μαχαιρομα αντιζηλος

Η 27χρονη Ιωάννα που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από αντίζηλό της στη Θεσσαλονίκη, έλυσε τη σιωπή της και μίλησε στην κάμερα.

Όπως είπε στον Alpha, δέχεται τη συγγνώμη της 25χρονης, επειδή είναι μητέρα και την χρειάζονται τα παιδιά της. Επανέλαβε ότι δεν διατηρούσε σχέση με τον σύζυγο της γυναίκας που συνελήφθη για την επίθεση με μαχαίρι.

“Θα της έλεγα ότι δεν ξέρω για ποιο λόγο το έκανε. Θα της μιλούσε ωραία, δεν ξέρω γιατί με μαχαίρωσε” είπε αρχικά.

“Λιποθύμησα, δεν είχα δύναμη να σηκωθώ. Ήμουν χάλια” πρόσθεσε για την επίθεση. “Πήγαινα στην αδελφή μου για έναν καφέ. Μου φώναξε έλα να μιλήσουμε, αλλά έτρεχε. Όταν έφτασα στην πόρτα έβγαλε το μαχαίρι” ανέφερε.

“Φώναζε, αλλά δεν είχα σκοπό να πάρω τα παιδιά της. Ήμασταν φίλοι με τον άνδρα της, δεν είχα σχέση. Είχε ζήλια, είχε δύο παιδιά. Είχε ένα δίκιο, ίσως έκανα λάθος που έκανα παρέα μαζί του. Ήθελα μια παρέα, ούτε να καταστρέψω την οικογένειά της. Με είχε χτυπήσει στο παρελθόν” συνέχισε.




Η ίδια μετά την επίθεση μεταφέρθηκε τραυματισμένη σε νοσοκομείο, με τους γιατρούς να της δίνουν τις πρώτες βοήθειες.

Θεσσαλονίκη: Η 27χρονη είχε δεχθεί και στο παρελθόν επίθεση από την 25χρονη
H 25χρονη έστησε καρτέρι και μαχαίρωσε την 27χρονη Ιωάννα έξω από το σπίτι της αδελφής της, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Το θύμα υποστηρίζει ότι η κατηγορούμενη είχε εμμονή μαζί της καθώς και ότι είχε δεχθεί επίθεση από την 25χρονη και στο παρελθόν ενώ είχε στείλει απειλητικά μηνύματα και στους γονείς της ότι θα τη σκοτώσει.