Τζόκερ: Το τραβηγμένο σύστημα τον έστειλε ταμείο – Ο αριθμός που θα θυμάται για πάντα

Tzoker

Το τζόκερ μοίραζε πάνω από 5.000.000 ευρώ στην πρώτη κατηγορία της χθεσινής κλήρωσης, αλλά για ακόμα μία φορά υπήρξε τζακ ποτ και το ποσό ανεβαίνει στα 5.800.000 αν και εφόσον υπάρξει νικητής, στην επόμενη κλήρωση της ερχόμενης Κυριακής και καταφέρει να πιάσει το πολυπόθητο 5+1.

Χθες (αριθμός κλήρωσης 2400) υπήρξαν δύο τυχεροί που έπιασαν πεντάρι. Δύο δελτία που κατατέθηκαν σε Πάτρα και Χανιά.

Τα δύο δελτία του τζόκερ σύμφωνα με το Newsit.gr έπεσαν μέσα σε όλους τους αριθμούς εκτός από τον τελευταίο. Αυτόν του τζόκερ που ήταν το «4». Ακόμα και έτσι όμως κερδίζουν το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 42.753 ευρώ. Όπως προέκυψε από τη διαλογή, το δελτίο που κατατέθηκε σε πρακτορείο της Αγίας Μαρίνας στα Χανιά, κόστισε 61,50 ευρώ. Ήταν ένα σύστημα με τυχαία επιλογή, που σημαίνει ότι όλοι οι αριθμοί επιλέχθηκαν από τη μηχανή του καταστήματος.

Στην Πάτρα, ο τυχερός πόνταρε 2,50 ευρώ και συμπλήρωσε τους αριθμούς μόνος. Και εκείνος ατύχησε στο τέλος και στον αριθμό του τζόκερ. Το ενδιαφέρον σε ολόκληρη τη χώρα για την κλήρωση ήταν έντονο. Είναι χαρακτηριστικό πως για τη χθεσινή κλήρωση, συμπληρώθηκαν 4.500.000 στήλες.

Για την ιστορία οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση του τζόκερ ήταν οι: 3, 6, 21, 40, 41 και τζόκερ ο αριθμός 4.

tzoker1 scaled tzoker2

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνετε καμία είδηση!!