Μαρουσάκης: Έρχεται ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο – Τι δείχνουν τα στοιχεία για την Τσικνοπέμπτη

καιροσ

Άστατος αναμένεται ο καιρός τις επόμενες 24 ώρες, σύμφωνα με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη, καθώς ένα βαρομετρικό χαμηλό από τη νότια Ιταλία στην πορεία του θα επηρεάσει τα νότια και δυτικά γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open, το κύμα κακοκαιρίας όσο περνούν οι ώρες θα εκτονώνεται προς τα νότια και τα ανατολικά και έτσι την Πέμπτη η ημέρα θα ξεκινήσει με άστατο καιρό και βροχοπτώσεις μέχρι το μεσημέρι, όταν και αναμένεται σημαντική βελτίωση, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Μαρουσάκη από την Παρασκευή «δεν περιμένουμε κάτι αξιόλογο», ωστόσο τόνισε ότι ο καιρός «θα γίνει ανοιξιάτικος το Σαββατοκύριακο όπου η θερμοκρασία θα ανέβει μέχρι τους 22 βαθμούς Κελσίου».

Τι δείχνουν τα στοιχεία για τον καιρό της Τσικνοπέμπτης

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης αναφέρθηκε και στον καιρό της επόμενης εβδομάδας υπογραμμίζοντας ότι «γύρω στην Τρίτη και την Τετάρτη περιμένουμε νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας, με τα τελευταία στοιχεία να θέλουν βελτιωμένο καιρό την Τσικνοπέμπτη με άνοδο της θερμοκρασίας».

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!.