Αυτοκτόνησε ο πατέρας του ανήλικου κοριτσιού που έπεσε θύμα βιαστών στο Ρέθυμνο

ΒΙΑΣΜΟΣ EVIATHEMA

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με την 14χρονη κοπέλα από το Μυλοπόταμο της Κρήτης, για την οποία κατηγορούνται 12 άτομα για βιασμό και για γενετήσιες πράξεις με την ανήλικη.

Ο πατέρας της κοπέλας βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του, με το οποίο είχε εξαφανιστεί.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο άνδρας με καταγωγή από τον Μυλοπόταμο βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, στο χωριό Μάζες, έχοντας εισπνεύσει υγραέριο από φιάλη που είχε στο όχημα του.

Η ανήλικη, η οποία διαμένει σε περιοχή του Μυλοποτάμου φέρεται να είχε βιαστεί κατ’ επανάληψη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, η δικογραφία που έχει σχηματιστεί αφορά σε συνολικά 12 κατηγορούμενους, είτε για το αδίκημα του βιασμού σε βάρος της 15χρονης είτε των ασελγών πράξεων με θύμα την ανήλικη.

Ανώνυμη καταγγελία

Αστυνομικές πηγές, μιλώντας στο in, τόνισαν ότι η Ασφάλεια Ρεθύμνου έλαβε πριν από μερικούς μήνες μια ανώνυμη καταγγελία που ανέφερε κύκλωμα παράνομης πορνείας εξέδιδε ένα ανήλικο κορίτσι.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν την υπόθεση με άκρα μυστικότητα και κατάφεραν να συλλέξουν τα απαραίτητα στοιχεία, με το φάκελο να φτάνει στις ανακριτικές αρχές.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στη δικογραφία εμπλέκονται τουλάχιστον 12 ενήλικοι άντρες από την περιοχή του Μυλοποτάμου, που φέρονται να ήρθαν σε σεξουαλικές συνευρέσεις με το ανήλικο κορίτσι.

Μια σύλληψη

Η Ελληνική Αστυνομία φέρεται να έχει προχωρήσει ήδη στη σύλληψη ενός ατόμου που σχετίζεται με την υπόθεση, για το οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Παράλληλα, οι αστυνομικές αρχές περιμένουν την εξέταση της υπόθεσης από την ανακρίτρια, ώστε να προχωρήσουν και σε άλλες συλλήψεις αν εκδοθούν αντίστοιχα εντάλματα.