Ο Αναγνωστόπουλος υποψήφιος με τον Ανδρέα Κουλοχέρη

58543269 2074071852705621 4018163585850015744 n

“Ονομάζομαι Αναγνωστόπουλος Δημήτριος. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Σπούδασα στην σχολή Ναυπηγών ΚΑΤΕΕ στην Αθήνα και μιλώ πολύ καλά Αγγλικά.
Από το 1985 είμαι μόνιμος κάτοικος Ψαχνών, παντρεμένος με την Σοφία Λέτσου, με την οποία έχουμε αποκτήσει δυο παιδιά.
Έχω διατελέσει μέλος και πρόεδρος στο σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού σχολείου Ψαχνων, και συνέβαλα τα μέγιστα , για πολλά έργα βελτίωσης, στο συγκεκριμένο σχολείο.
Γνώστης και χρήστης των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών προσπάθησα και, σε συνεργασία με μέλη από υπόλοιπους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων Ψαχνών καταφέραμε και οργανώσαμε μαθήματα Πληροφορικής, για πρώτη φορά, στα Δημοτικά της πόλης. Την περίοδο εκείνη δίδαξα και προσωπικά στους μικρούς μαθητές.
Ιδρυτικό στέλεχος , του ραδιοφωνικού σταθμού Ράδιο Ψαχνα ,που εξέπεμψε για δύο χρόνια.Αντικείμενο του, κυρίως θέματα που αφορούσαν το Δήμου μας π.χ. την εκκλησία, αναμετάδοση ποδοσφαίρου, συνεντεύξεις από συλλόγους κλπ.
Εργάζομαι εδώ και αρκετά χρόνια σε μεγάλη βιομηχανική μονάδα της περιοχής του δήμου Διρφύων Μεσσαπίων , ως μηχανικός παραγωγής.
Παράλληλα ασχολούμαι ερασιτεχνικά με τη μεγάλη μου αγάπη τους Η/Υ και φτιάχνω προγράμματα , καθώς και επεξεργασία εικόνας και βίντεο.
Μια παράλληλη, δεύτερη ασχολία που μου προσφέρει τη δυνατότητα να συμμετέχω ενεργά στα κοινά και να γνωρίζω από πρώτο χέρι , ότι αφορά τα περισσότερα διαμερισμάτα του δήμου Διρφύων Μεσσαπίων.
Η γνώση και η ανησυχία μου για τα λάθη και παραλείψεις, αλλά και οι ιδεες και απόψεις μου για τις προοπτικές του δήμου , με οδήγησαν να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του Ανεξάρτητου συνδιασμού ” Συνεργασία Προόδου” , με υποψήφιο δήμαρχο ένα νέο παιδί τον Ανδρέα Κουλοχέρη, για συνεργασία και συνδημιουργία.
Διεκδικώ την ψήφο των συμπολιτών μου , γιατί πστεύω ότι έχω τις ικανότητες και δυνατότητες να προσφέρω , νέες ιδέες που μπορούν να γίνουν πράξεις ,ώστε να βελτιωθεί το βιοτικό επίπεδο των πολιτών του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων.”