,

Ψαχνά Ευβοίας – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : Καταγγελία στην Τουριστική Αστυνομία από τον Πρόεδρο των Ψαχνών Μιχάλη Καλαβρή στον Ιδιοκτήτη του Καταστήματος που επιτέθηκε

12 Σεπτεμβρίου 2020, 11:42 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Λίγο μετά τις 10.30 το πρωί του Σαββάτου Κλιμάκιο της Τουριστικής Αστυνομίας προσήλθε σε κατάστημα των Ψαχνών μετά από αλεπάλληλες καταγγελίες για τα ψυγεία που υπάρχουν στον ιδιόκτητο ημιυπαίθριο χώρο. Μετά τους απαραίτητους ελέγχους διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε κάποια παρατυπία.

Άγρια επίθεση του Προέδρου Ψαχνών Μιχάλη Καλαβρή σε ιδιοκτήτρια καταστήματος – Γιώργος Ψαθάς: “Ζητάω εκ μέρους του Συγνώμη. Θα τακτοποιηθεί το ζήτημα” [ΒΙΝΤΕΟ]

Οι αστυνομικοί έκαναν άψογα την δουλειά τους ενώ μάλιστα τους έκανε ιδιαίτερη εντύπωση πως στα 30 χρόνια λειτουργίας του καταστήματος δεν είχαν απασχολήσει ποτέ την αστυνομία και αυτό έγινε τώρα.

Η καταγγελίες προήλθαν από τον Τοπικό Πρόεδρο των Ψαχνών Μιχάλη Καλαβρή, κάτι που διαλαλούσε σε όλα τα Ψαχνά ως επίτευμα, ο οποίο λίγες ημέρες πριν είχε δημιουργήσει επεισόδιο στο ίδιο κατάστημα αφού επιτέθηκε άνανδρα στην ιδιοκτήτρια για ασήμαντο λόγο ενώ χωρίς αποδείξεις στοχοποίησε τον ιδιοκτήτη του eviathema.gr για συναλλαγές στον Δήμο με άσπρο και μαύρο χρήμα.

Είναι απορίας άξιο το ότι ενώ ο Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων ανήκει στις πληγείσες περιοχές από τις πλημμύρες εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχής προσπαθεί να χτυπήσει μια επιχείρηση που έπαθε και αυτή ζημιά ενώ ακόμα  οι δρόμοι είναι γεμάτα σκόνη και λάσπη και ενώ σοβαρότερα προβλήματα ακόμα δεν έχουν λυθεί.

Ο καταστηματάρχης δήλωσε στο eviathema.gr: “Το κατάστημα αυτό λειτουργεί εδώ και 30 χρόνια, το έφτιαξα μόνος  μου, δουλεύοντας νυχθημερόν σε δύο δουλειές και εν μέσω κρίσης και δυσμενών καταστάσεων για τον τόπο μπόρεσα και την κράτησα μέχρι τώρα υγιεί. Νομίζω ότι η εποχή της εφταετίας έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Εαν ενοχλούμε την δημοτική αρχή με τα ψυγεία που έχουμε εντός ιδιόκτητου χώρου καλό είναι να μας ενημερώσουν.”

Διαβάστε Επίσης

Αργυρούπολη – Εκβιασμός επιχειρηματία: Ελεύθεροι μετά τις απολογίες τους ο αστυνομικός και ο συνεργός του

Κορωνοϊός: Στα 287 τα νέα κρούσματα την Παρασκευή – 1 Κρούσμα στην Εύβοια, 158 στην Αττική, 32 σε Πέλλα και Πιερία – Μαγιορκίνης: Ανησυχητική αύξηση

11 Σεπτεμβρίου: Οι Αμερικανοί τιμούν με μάσκες τα θύματα στους Δίδυμους Πύργους

 

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.