Σταύρος Σβήγκος: Γιατί δεν διαφημίζει την… κρυφή καντίνα που διατηρεί στην Εύβοια ο γνωστός ηθοποιός;

26 Μαΐου 2023, 8:56 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Σταύρος Σβήγκος. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του ΟΡΕΝ «Έρωτας Φυγάς», μίλησε μεταξύ άλλων για την… κρυφή καντίνα που διατηρεί σε παραλία της Εύβοιας.

“Είναι σε ένα ήσυχο μέρος. Κάποιες φορές τα βγάζει τα έξοδά της, κάποιες άλλες όχι”, δηλώνει ο Σταύρος Σβήκος.

«Εγώ το έμαθα τυχαία, γιατί πήγα σε ένα χωριό της Εύβοιας και μου το είπαν. Εσύ γιατί δεν το διαφημίζεις; Έχεις ξανακούσει άνθρωπο να μη διαφημίζει την επιχείρησή του;», είπε αρχικά η Τζένη Μελιτά.

«Είναι ένα ήσυχο spot, μικρή παραλία. Δεν είναι επιχείρηση που ξεκίνησε για να γίνει επιχείρηση. Θέλουμε να βγάζει τα έξοδά της, μέχρι εκεί. Κάποιες φορές τα βγάζει, κάποιες άλλες όχι. Είναι χόμπι», απαντά ο Σταύρος Σβήγκος.

«Είναι μία παραλία που δεν χωράει κόσμο. Δεν είναι μυστικό απλά υπάρχει κόσμος που πήγαινε εκεί πολύ πριν από μένα. Θεωρώ καφρίλα να πάω σε μία ήσυχη μεριά ενός χωριού και να φτιάξω μία επιχείρηση, να γεμίσω ομπρέλες και να τους χαλάσω την ηρεμία τους», εξηγεί στη συνέχεια ο ηθοποιός.

«Είμαστε σε μια γωνίτσα, η μουσική ακούγεται ίσα-ίσα, είμαστε λίγο Ικαριώτες στην εξυπηρέτηση. Είναι από την πλευρά του Αιγαίου», αρκέστηκε να πει ο Σταύρος Σβήγκος κλείνοντας το θέμα.

Έλα στo viber του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.