Θα θαφτούν στην ίδια τους τη λάσπη οι σκευωροί που έστησαν ένα «πόρισμα» κατά της Σοφίας Νικολάου.

Σοφία Νικολάου

Η αποκάλυψη ότι πόρισμα δεν υπάρχει, αλλά ένα κείμενο ιδεών σε προκαταρκτικό στάδιο, χωρίς κρίσιμα στοιχεία και έγγραφα, έκανε πάταγο.

Κι ακόμη μεγαλύτερο πάταγο έκανε η αποκάλυψη ότι ο προϊστάμενος της Οικονομικής Εισαγγελίας, Χρήστος Μπαρδάκης, διέταξε τον σχηματισμό ποινικής δικογραφίας κατά των ελεγκτών του ΣΔΟΕ που διέρρευσαν παράνομα ένα πρώιμο έγγραφο και μάλιστα το έδωσαν την ίδια ημέρα στο Documento του Κώστα Βαξεβάνη.

Δικαιολογημένα, λοιπόν, ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος δε μασάει τα λόγια του κι έχει έρθει πολλές φορές σε σύγκρουση με τα παραδικαστικά κυκλώματα του Πολάκη και του ΣΥΡΙΖΑ, εξερράγη στο twitter κι έγραψε ότι πρόκειται για «κανονική συμμορία» που έχει στηθεί για την σπίλωση και πολιτική εξόντωση της υποψήφιας βουλευτού στην Εύβοια, κ. Νικολάου.

Αλλωστε μια τέτοια συμμορία δεν έστησε και το σκάνδαλο της Novartis σπιλώνοντας 10 πολιτικά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων δύο πρώην πρωθυπουργοί, όπως ο Αντώνης Σαμαράς και ο Πάνος Πικραμμένος;

Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Εύβοια: 4χρονο τραυματίστηκε σοβαρά στην Χαλκίδα – Τον πάτησε το αυτοκίνητο τον γονιών του

ΣΟΚ στη Χαλκίδα: Πέθανε ο Ορέστης Καραγιώργης σε ηλικία 39 ετών

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σάλος στην Κάρυστο με τον υφυπουργό Σίμο Κεδίκογλου – Κάπνιζε σε κλειστό χώρo ενώ απαγορεύεται; [ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Τραγωδία στην Εύβοια: 65χρονη γλίστρησε και πέθανε μέσα στο σπίτι της

Εύβοια: Τροχαίο ατύχημα στην Τριάδα μετά από σύγκρουση μηχανής με ΙΧ

Ψαχνά: Διέσωσαν σκύλο οι εθελοντές από το Ποτάμι [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]