Ο Δήμος Θηβαίων στο πλευρό των αγροτών

Δήμος Θηβαίων: “Είμαστε μαζί σας στον δίκαιο αγώνα σας και σε κάθε ενδεχόμενο κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων σας!”

Αγρότες Θήβα

Ο Δήμος Θηβαίων εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση στους αγρότες και κτηνοτρόφους όλης της χώρας και ειδικά της Θήβας και της ευρύτερης περιοχής , που κατεβαίνουν σε μαζικές κινητοποιήσεις για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους. Ο Δήμος Θηβαίων στο πλευρό των αγροτών

Συμπυκνώνοντας τη γενικευμένη αγανάκτηση του συνόλου των πολιτών που τίθενται στο πλευρό των αγροτών, οφείλουμε να παγιώσουμε τη συνείδηση ότι η υποβάθμιση του πρωτογενούς τομέα διατρέχει ολόκληρη την κοινωνία με σοβαρές συνέπειες για την ποιότητα της ζωής όλων. Οποιοδήποτε πλήγμα υποστούν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι, μας αφορά όλους. Η αγροτική οικονομία είναι η θεμελιώδης βάση της Οικονομίας μας και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, οφείλουμε να την προασπιστούμε σθεναρά.

Όλοι οι αγρότες πανελλαδικά απαιτούν την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους που αφορούν σε ζητήματα πετρελαίου θέρμανσης, προκαταβολής της επιστροφής του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο αγροτικό πετρέλαιο και εν γένει καλύτερες συνθήκες εργασίας καθώς και παροχή κινήτρων για να παραμείνουν στο επάγγελμα και να ανοίξουν τον δρόμο για την εισαγωγή νέων ανθρώπων σε αυτό.

Είμαστε μαζί σας στον δίκαιο αγώνα σας και σε κάθε ενδεχόμενο κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων σας!

Αλληλέγγυοι για ένα μέλλον δίκαιο και παραγωγικό με βιώσιμες συνθήκες εργασίας!